13

Анонимен

преди 2 години

Този вирус е измислен.

12

Munchen_DE

преди 2 години

До 10, пиша под които си статии искам, това че мненията ми не са удобни за повечето нашенци не ме засяга. По-добре, че в Германия нямам контакти с такива като теб и не бих поддържал. Който иска да си кюта в България, но да не се бърка в неща, свързани с другите страни и хората в тях. С много неща не съм съгласен, най-вече с манталитета и селянията. Затова не съм от тези, които ще останат и пригласят на простащината! С свободата на изказванията е за всички!

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Дами и господа немци умоволявам Ви най-любезно да напуснете заедно с Вашите турци и евреи Френският град Страсбург и въобще Алзас и Лорейн. Наглостта Ви няма граници. Граници няма да има и Вашето заличаване като държава. Вие извършихте геноцид срещу европейските,тоест Канаанските Народи и този път прошка няма да има. Да Живее Безсмъртно Кралство Франция ! Да живее Федералната Монархия на Кралство Франция,Кралство Италия и ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ !

10

до Munchen_DE

преди 2 години

Абе я изчезвай от тука бе ***, че ми писна да те гледам под всяка статия да ръсиш мозък!!

9

Фин

преди 2 години

До Анонимен 6.... Как да няма, ами Българския модел....в прованса даже и маски не се носят, да не говорим за ваксини....и кво, няма никакъв заразен....справка в област Габрово е втори ден без нито един, а до скоро беше 12 ***....иначе е пълна слободия

8

Munchen_DE

преди 2 години

До 6 Ми бягайте, хайде, бързо! Кой ви е спрял? Това стана като София, но в по-голям мащаб. През 2005, когато за пръв път пътувах не беше така. Там се влизаше като висококвалифициран и се записваше час в посолството на Жолио Кюри преди пътуването ако искаш да си в страната повече от 90 дни. Сега с този разграден двор, който е Европа никъде няма да е комфортно.

7

Анонимен

преди 2 години

А защо не пишехте статии за това колко много протести имаше там срещу безумните мерки? Това можеше да се види само в чуждите новини.

6

Анонимен

преди 2 години

Германия в момента е страна от която всеки иска да избяга.

5

Анонимен

преди 2 години

Тестване, изолиране, ваксиниране. Това е ключът за ликвидиране на епидемията. Друг начин няма известен.

4

Феникс

преди 2 години

България = Германия.

3

Анонимен

преди 2 години

Нормално, през лятото респираторните заболявания винаги намаляват...

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

АКО ХИТЛЕР БЕШЕ ЖИВ НЯМЯШЕ ДА ИМА КОРОНА. ТИЯ КОИТО Я СЪЗДАДОХА И ПУСНАХА ОТДАВНА ЩЯХА ДА СА ИЗЛЕТЕЛИ ПРЕЗ КОМИНИТЕ

1

Явно

преди 2 години

забраната за излизане и ходене с отрицателен тест до магазина е дала резултат.