Снимка: БГНЕС
fallback
Индия продължава да се бори с втората вълна на COVID-19. Страната съобщи днес за рекордните 115 736 нови случаи, предаде Ройтерс.
 
Общият брой на заразените в страната вече е 12,8 млн. Това прави Индия най-тежко засегнатата страна в света след САЩ и Бразилия.
 
Смъртните случаи – 630, също са най-много за последните четири дни. Общо починалите от коронавирус в страната са 166 177.
 
Дневния ръст на новозаразените е над 100 000 за втори път тази седмица. Единствената друга държава с подобни данни е САЩ.
 
В Индия е надвишен и пика от първата вълна през септември. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Индия е капитализъм, либертарианска икономика, ниски данъци, платено образование и платено здравеопазване - всичко, за което мечтаят либертарианци като иваннейков и каролев.Този индийски рай може да се осъществи в България, ако следваме съветите на либертарианците и крайните десни фундаменталисти като иваннейковци и каролевци и разни други десни екстремисти.

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално, те имаха голям религиозен празник около 20ти март и се бяха събрали хиляди на едно място. Но доста от тях се лекуват в къщи с мести билки и средства(куркума,джинджифил,лайм и др) и минават сравнително леко през заразата.Сега ще си изградят имунитета и ако не се излъжат да се ваксинират след това( което е най-голямата глупост ,която някои продажни лекари проповядват)ще са добре.

8

До 6

преди 3 години

Тъпчо,индийците от години са над милиард и половина,вече може и да стигат до два,така че,по -добре си драсни една клечка на себе си.

fallback