10

Анонимен

преди 3 години

Индия е капитализъм, либертарианска икономика, ниски данъци, платено образование и платено здравеопазване - всичко, за което мечтаят либертарианци като иваннейков и каролев.Този индийски рай може да се осъществи в България, ако следваме съветите на либертарианците и крайните десни фундаменталисти като иваннейковци и каролевци и разни други десни екстремисти.

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално, те имаха голям религиозен празник около 20ти март и се бяха събрали хиляди на едно място. Но доста от тях се лекуват в къщи с мести билки и средства(куркума,джинджифил,лайм и др) и минават сравнително леко през заразата.Сега ще си изградят имунитета и ако не се излъжат да се ваксинират след това( което е най-голямата глупост ,която някои продажни лекари проповядват)ще са добре.

8

До 6

преди 3 години

Тъпчо,индийците от години са над милиард и половина,вече може и да стигат до два,така че,по -добре си драсни една клечка на себе си.

7

Светозар

преди 3 години

Индийските полицаи пак трябва да им разрешат да употребяват бамбукови тояги, като миналата година.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами щом ние сме с по 4 хиляди на ден, тези, които са почти 1,5 милиарда трябва да са с поне 800 хиляди на ден. Това тяхното е нищо в момента.

5

Анонимен

преди 3 години

Тези някой знае ли ги колко са изобщо... преди 30 години бяха 600 милиона, а сега са 1 000 000 000, тоест са се удвоили.Както вървят както се размножават след още 30 години пак ще се удвоят.Палете им клечката и да се свършва.

4

Попай

преди 3 години

Най-интересно е кой ги регистрира и на Коронката някой обръща ли и изобщо внимание по Индийските земи ;)

3

Статистика

преди 3 години

Пардон 1 милиард

2

Статистика

преди 3 години

На 1 млн население 100к са един заразен на 10 хиляди. Приравнени с България около 600 за денонощие.

1

Дядо Стефчо

преди 3 години

Малко е.