Снимка: БГНЕС
fallback

Сръбският режисьор Емир Кустурица вече е ваксиниран с руската ваксина срещу коронавирус "Спутник V."

"Вече направих първата си инжекция, следващата ще е на 17 февруари", каза той в интервю за Россотрудничество.

Режисьорът също така смята, че мнозинството от сърбите се доверяват именно на руската ваксина.

"Белградският елит, който е близък до Запада, вярва в Pfizer и Modernа, но мисля, че 80% от сърбите вярват на руснаците и вярват в ефективността на "Спутник V". Хората я смятат за най-добрата ваксина и се надяват в Сърбия да има повече от нея... Тази ваксина е най-важната за нас."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 3 години

Емир Кустурица е роден и израснал в мюсюлманско обкръжение и въпреки него остана християнин, какъвто винаги е бил.Такива са и всички измислени босненски ***.Решението за ваксинацията може да е всякакво, но не е измислено. Зад него стоят реални постижения и резултати.А вие си търсете теле под вола.

38

До анонимин 31

преди 3 години

Глупи, изказа се неподготвен. От сръбското ръководство само лесбийката Барнабич, завършила в САЩ, се довери на американска ваксина. Другите - кой на руска, кой - на китайска. Друг глупи се чуди, как можеш да "вярваш" на ваксина. Не на ваксина, а на създателите й! Руснаците имат голяма епидемиологична школа и десетки изследователски центрове - готвят се да отразят бактериологична атака на янките. Мислят за здравето, а не за печалбите! Разбрахме какво мисли Бил Гейтс за възвращаемостта на инвест

37

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоПшел ты нафиг,*** падла! Сърбите никога не са изменяли на Русия, за разлика от нас! А да знаеш как ни обичаха руснаците! С тяхната искрена, наивна, детска любов! Вече не - считат ни за предатели и с право! ***, които управляват некадърно държавата ни, а и такива като теб накараха хората там да се отвратят от нас! И не чакайте Дядо Иван да ни спасява, ако зли врази ни напълзят!

fallback