Снимка: БГНЕС
fallback

Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи въвеждането в Европейския съюз на паспорти за ваксинация срещу Covid-19, позволяващи свободното пътуване, което ще е достъпно само за ваксинираните, предаде БГНЕС.

Той добави, че тази тема е чувствителна и трябва да бъде обсъдена, което ще бъде направено от лидерите на страните от Европейския съюз следващата седмица.

Пресслужбата на Съвета на Европа представи пред журналисти цитати от интервю на Мишел, което той направи за обществена телевизия в Нидерландия.

Мишел смята, че подобна дискусия може да има два аспекта. Първият е дали държавите от съюза се съгласяват по принцип да въведат сертификат за ваксинация.

Второ - ако е така, кога може да се направи това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Анонимен

преди 3 години

Хахах ! Бизнеса иска продажби фармацефтичното лоби е като нарко картел не случайно Рейгън 86 година подписа закона за обезщетения, поради вреди причинени от ваксини. Но обезщетенията се поемт от държавен фонд не от компаниите до сега са изплатени около 3,7 милярда

109

Анонимен

преди 3 години

Цифров (електронен) концлагер

108

Анонимен

преди 3 години

Еми няма да пътуваме в Европа. Толкова е просто. Ще си закопят сами туризма и икономиката. А англичаните май излезнаха по-умните.

fallback