110

Анонимен

преди 3 години

Хахах ! Бизнеса иска продажби фармацефтичното лоби е като нарко картел не случайно Рейгън 86 година подписа закона за обезщетения, поради вреди причинени от ваксини. Но обезщетенията се поемт от държавен фонд не от компаниите до сега са изплатени около 3,7 милярда

109

Анонимен

преди 3 години

Цифров (електронен) концлагер

108

Анонимен

преди 3 години

Еми няма да пътуваме в Европа. Толкова е просто. Ще си закопят сами туризма и икономиката. А англичаните май излезнаха по-умните.

107

ВЪН НПО-отата

преди 3 години

А само преди 2-3 месеца ни убеждаваха , че това е конспиративна теория и който вярва в нея е ***! Другите конспиративни теории, които ще се окажат верни какви са? И ако мислите,че видите,че има тясна връзка между НПО-отата и джендърите, правото на аборт/защото от абортирали 14 седмични бебета се извличат от дробовете им вещества за ваксините/ и....?

106

Анонимен

преди 3 години

Споко бацета никой няма да ви иска паспорт да идете до селската кръчма :)))))

105

ала бала

преди 3 години

С тези трайни ваксини за по 8 месеца ще трябва дебели паспорти за много васинации да има 4е то само първата е безплатна а после по4ва6 да се дуп4и6 като наркоман за кво ли не на по 8 месеца и става6 техен абонат за винаги а ако слу4айно ре6и6 във времето 4е 6те пропусне6 дозата-горко ти-той организма запо4ва да си го иска мутагена,така 4е смело и безотговорно вси4ки дружно да се паспортираме. ха ха ха.А дано *** на да ли

104

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в Новият световен ред

103

Калеко Алеко

преди 3 години

Всяко нещо измислено от нашите европейски партньори е хубаво. Долу Фигуранта и Нинова. Само Бойко и ГЕРБ могат да ни спасят.

102

Max

преди 3 години

Честито!

101

Анонимен

преди 3 години

До Орсън УелсОф *** видял си ти фашизъм :)))))))))))) вие демокрацията още не можете да разберете какво е и дали се яде седнали сте да ми говорите за фашизъм :) селянин балкански :) никой няма да ти иска паспорт за ваксинация и без това най-много да отидеш до областния си град да видиш свят.

100

Денис

преди 3 години

Човешката свобода си замина още миналата година..

99

Анонимен

преди 3 години

Какво сте се разпискали и без това то селото си не сте излизали :))))))))))

98

A3

преди 3 години

dosega imashe trafik na nelegalni djihadisti, a sega na newaksinirani normalni hora

97

Анонимен

преди 3 години

Ето ! това е следващата стъпка за подчинение наГлупаците ! нещо като чипиране

96

Анонимен

преди 3 години

Някой много иска гражданска война в Европа...

95

Един от някъде

преди 3 години

5 или 6 месеца имунитет давала ваксинката? Май никой не знае точно нито колко, нито дали изобщо дава, щом другарят Кунчев-Локумчев щял да води наблюдение на ваксинираните? Щото да не стане така че да си мислиш, че коронката не може да лепне, да ръгнеш по страните с новия си лъскав евроваксърпаспорт и накрая да се опънеш в първото интензивно с тръба в гърлото!

94

Анонимен

преди 3 години

Ваксината има трайност 5-6 месеца. Значи ли, че на такъв период от време пак трябва ваксинация. Ако сега е безплатно, за новите ваксинации как ще бъде.

93

санитар ВМА

преди 3 години

Чакай бе, нали уж ваксинираните можело да бъдат вирусоносители и по тази причина трябвало да носят маски наред с останалите!?! От къде на къде ще им се разрешава да пътуват свободно?!

92

Анонимен

преди 3 години

Всичко вече е решено. Много, много отдавна. Обсъждането е само за парлама за пред простолюдието, което трябва да бъде чипирано и картотекирано с баркод.

91

Орсън Уелс

преди 3 години

Ще ги търсите Хитлер и Мусолини! Съвременният европейски фашизъм ще ви разкаже играта ! Нали помните!? СВОБОДНО движение на хора и стоки в ЕС? Няма ! Няма да има !!! Ще стоите като *** в скотобойна и ще чакате да ви дойде реда ! Хитлер и Мусолини ще ви се струват като едни добри момченца!