Снимка: БГНЕС
fallback

Гръцка учителка, която отказа да сложи маска в класната стая, бе осъдена от съда на 1 година затвор и лишаване от права за три години, съобщиха местни медии, цитирани от "Монитор".

Вчера броят на новите случаи на коронавирусна инфекция в Гърция достигна 2646 за 24 часа, съобщиха гръцките здравни власти.

Oще по темата

С това общият брой на потвърдените случаи в страната нарасна до 46 892. От новите случаи 42 са регистрирани на граничните пунктове на страната.

Още 18 пациенти са починали, с което броят на смъртните случаи достигна 673, като средната им възраст в 79 години.

179 души в момента са интубирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 3 години

До Solar Power.И когато съм болен от шарка, си слагам картонче на вратата, но само докато съм болен, а след това го махам. И когато съм болен от СПИН, предупреждавам партньора си, но само ако съм болен. И когато имам изваден от гноен гранулом зъб, аз си слагам маска за да пазя останалите, но след това я махам. Тази учителка, като здрава сред здрави до доказване на противното, не би следвало да спазва деспотични предписания като за прокажени.

47

Анонимен

преди 3 години

До Solar Power.Ако имам диабетични проблеми, пазарувам от магазин за диабетици, а не ходя в големи молове, където на хората не им става нищо, ако с някой плик поемат и няколко капчици от потта на друг. Когато имам сърдечни проблеми, търся някоя по-ненатоварваща реализация, а не ходя да тренирам маратон, където на спортистите не им става нищо от бягане на 42.195 километра. Хуманното общество се задължава специално към мен, но без да затваря другите.

46

АБЕ НЕ Е ВЯРНО

преди 3 години

Осъдена е на 1 година условно-не отива затвор. Поправете си новината

fallback