48

Анонимен

преди 3 години

До Solar Power.И когато съм болен от шарка, си слагам картонче на вратата, но само докато съм болен, а след това го махам. И когато съм болен от СПИН, предупреждавам партньора си, но само ако съм болен. И когато имам изваден от гноен гранулом зъб, аз си слагам маска за да пазя останалите, но след това я махам. Тази учителка, като здрава сред здрави до доказване на противното, не би следвало да спазва деспотични предписания като за прокажени.

47

Анонимен

преди 3 години

До Solar Power.Ако имам диабетични проблеми, пазарувам от магазин за диабетици, а не ходя в големи молове, където на хората не им става нищо, ако с някой плик поемат и няколко капчици от потта на друг. Когато имам сърдечни проблеми, търся някоя по-ненатоварваща реализация, а не ходя да тренирам маратон, където на спортистите не им става нищо от бягане на 42.195 километра. Хуманното общество се задължава специално към мен, но без да затваря другите.

46

АБЕ НЕ Е ВЯРНО

преди 3 години

Осъдена е на 1 година условно-не отива затвор. Поправете си новината

45

Leeeko

преди 3 години

Прекаляват май.Що не я обес.т направо.

44

Гаро

преди 3 години

Сигурно е много сладка,за да я вкарват в затвора!? Там ще бели краставици и царевични кочани...

43

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен 47: Не съм изобщо съгласен с теб. Това,че вируса на нея не и прави нищо изобщо не ме топли. Аз ако имам сърдечни и други проблеми и се опитвам да се пазя по всякакъв начин като дори не излизам освен до магазина ... а тази без маската наплюе без да иска както си диша някой продукт в същия магазин ? Това си е престъпление !!! Същото като това да си болен от СПИН примерно само приносител и да правиш безразборен секс без предпазни средства като дори не увеодмяваш партньора си !!!

42

Анонимен

преди 3 години

фашисти

41

Анонимен

преди 3 години

До 42.Несъразмерност между провинение и степен на наказание - ето ти още един принципен въпрос. Деспотичните санкции пораждат ли Съпротива - ето ти още един принципен въпрос.

40

до 28

преди 3 години

Точно като в България са. До 4 клас на училище, от 5 нагоре вкъщи.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33.Проблемът е не в отношението към мерки, а в отношението към гаври, които гръцкото правителство налага на поданиците си. Дори и управляващите знаят, че маските не предпазват. Но хората трябва да ги носят, защото те са казали, че предпазват. Неподчинението на деспотичната власт наистина е пример за другите, който се наказва публично и строго.

38

Анонимен

преди 3 години

тези който са я осъдили са осатанизирани

37

До: 42

преди 3 години

На жена ти прашките ще сложа, но маска НЕ!!!

36

Анонимен

преди 3 години

До ЩерюИма ли нарушение на заповед или нещо подобно, което подлежи на санкция... и е свързано с политиката на държавата и то в извънредно положение... Ти очакваш това да се толерира ли? Въпросът е принципен. Има ли нарушение... има и санкция.

35

До 40

преди 3 години

Добре че си ти да ни отвориш очите. Заслужаваш Нобелова награда, ***. До тогава обачи си носи скапаната маска и не се обяснявай много.

34

Гост

преди 3 години

Ало журналистите *** какво е локдаун?Вие български знаете ли?

33

Анонимен

преди 3 години

Маските са НИЩО ПОВЕЧЕ от принудително налагане на ВОЛЯ над хората по земята!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Медицински фашизъм в действие.

31

Щерю

преди 3 години

До АнонименДо Щерю- Е-е, добре, като това е мярка, заради която наказват - дават ли аргументи какво помага маската? - Не! Под електронен микроскоп се вижда, че вирусът минава през трислойна маска като през рядка решетка. Каква е тази мярка, която никак не помага? И защо я натрапват в такъв случай като успешно защитно средство?

30

Анонимен

преди 3 години

До Чиновник 11.Напротив, точно това ще си мисля, че няма да повторим простотията на гърците, италианците, французите и испанците. Или поне не в такава степен, да затварям показно учител в затвора за една маска, вместо просто да го уволня най-много. Хайде, отивай да се подчиняваш безпрекословно в Гърция, тъкмо по твоите думи по-бързо ще се оправите там.

29

Анонимен

преди 3 години

Много хора мъкнат маски ,който не перат нивга само ,за да не ги върнат или пък глобят!