Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

16 души са починали през денонощието от коронавирусна инфекция.

Oще по темата
Жертвите са са мъж на 59 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, жена на 85 г. със сърдечно заболяване и диабет, мъж на 46 г. с хронично бъбречно заболяване, мъж на 79 г. със сърдечно заболяване, мъж на 87 г. с диабет, онкологично и хронично бъбречно заболяване.

Починали са още мъж на 66 г. с диабет, хронично неврологично и сърдечно заболяване, мъж на 61 г. със сърдечно заболяване, мъж на 67 г. със сърдечно заболяване и диабет, жена на 57 г. с хронично бъбречно заболяване, жена на 62 г. с диабет и мъж на 76 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Починали са още жена на 75 г. с хронично белодробно заболяване, мъж на 85 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания, мъж на 84 г. със сърдечно заболяване, мъж на 67 г. със сърдечно заболяване, мъж на 78 г. със сърдечно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Псувахте годжи като каза , че яко ще се умира , да ви видя сега

10

Трибуната

преди 3 години

До АнонименСмъртоносен е до толкова, че определени групи от обществото са много по-податливи на усложнения и фатале изход без да има никакво лечение за тях. И факт е, че от много други неща се умира, но не са първо вируси и второ има някаква форма на лечение. И ако смятате, че Меркел, Тръмп и сие унищожиха цели многомиардни отрасали (ББ просто ги следва в решенията), за да може Гошо да внесе маски за милиони в БГ, няма никава връза с реалността.

9

Анонимен

преди 3 години

До ТрибунатаМилиони хора си измират и без този вирус. Че го има е ясно, но да е толкова смъртоносен... май не е (и от грип и други вируси може да се развият подобни усложнения). А нашия пазар беден беден ама колко пък да е беден, на ден милиони левове се харчат за тези неща, на ден! Хайде сметни 2 и 2 дали няма далавера.

fallback