11

Анонимен

преди 3 години

Псувахте годжи като каза , че яко ще се умира , да ви видя сега

10

Трибуната

преди 3 години

До АнонименСмъртоносен е до толкова, че определени групи от обществото са много по-податливи на усложнения и фатале изход без да има никакво лечение за тях. И факт е, че от много други неща се умира, но не са първо вируси и второ има някаква форма на лечение. И ако смятате, че Меркел, Тръмп и сие унищожиха цели многомиардни отрасали (ББ просто ги следва в решенията), за да може Гошо да внесе маски за милиони в БГ, няма никава връза с реалността.

9

Анонимен

преди 3 години

До ТрибунатаМилиони хора си измират и без този вирус. Че го има е ясно, но да е толкова смъртоносен... май не е (и от грип и други вируси може да се развият подобни усложнения). А нашия пазар беден беден ама колко пък да е беден, на ден милиони левове се харчат за тези неща, на ден! Хайде сметни 2 и 2 дали няма далавера.

8

Трибуната

преди 3 години

Чета и се смайвам на мисленето на някои хора. Целият свят пламна с тоя вирус, милион хора до момента измряха, навсякъде карантини и съсипани икономики, светила в медицината казват, че това е нещо е тотално непознато и никой не знае как да го лекува и колко е реално опасно (те и затова политиците взеха единственото решение да блокират всички)....и на фона на всичко това, има вярващи, че това се прави за да може на ББ някой приближен да внася маски и дезинфектнанти на нашият малък и беден пазар...

7

Анонимен

преди 3 години

Защо не съобщават бройката починали от други неща всеки ден. Така ще разберем колко процента от общия брой починали са свързани с COVID. Да не излезе, че май от други болести се умира повече. Няма да им е изгодно на управляващите да психират населението. Ще им спре и търговийката с маски и дезинфектанти. Фирмите вносители чии са?

6

Анонимен

преди 3 години

Учениците да преминат незабавно на дистанционно обучение, за да се ограничи разпространението на вируса! Какво чакат още?

5

Анонимен

преди 3 години

Глей сия, тия пак си мислят, че не верваме. Ааааа, няма такова нещо, вер ва ме. Сич ко.

4

Пенчо

преди 3 години

Единият от "статистиката" ми е близък. И почина ОТ Корона, защото то другите заболявания си ги имаше от 20 години и не му пречеха да живее пълноценен живот - на възраста си беше по активен и в добро общо здраве от такива с 30 години по-млади от него. Зарази се и това беше. Без Корона щеше сигурно поне още 10 да изкара в добро общо здраве. И като толкова сте смели да ходите без маски, замислете се, че има и по-незащитени групи които може да са вашите майки и бащи

3

123

преди 3 години

Короната не е страшен като вирус. Страшен е с това че ще претовари здравната система и хората ще започнат да измират от съвсем други и по-безопасни уж неща.

2

Анонимен

преди 3 години

Никой не е умрял ОТ корона а СЪС корона. Стига сте плашили хората, никой не носи маски навън, щото не са луди.

1

Анонимен

преди 3 години

Е стига де. Толквоа доктори плещят по телевизията, аз ли да казвам?Това че един човек няма хронични заболявания - нищо не значи. Ако имаш кофти гени, може да си заминеш и от настинка без придружаващи заболявания. Това че Х няма придружаващи заболявания и е умрял не е критерии за нищо.Същото и с повторното заразяване. Някой генерирал калпав имунен отговор, с прецакани Т-клетки и вече "Ау, вируса заразява повторно". Да, изключения винаги ще има. Но масовката няма проблеми.