Снимка: БГНЕС
fallback

Носенето на маска на открито ще стане задължително от следващата седмица в цяла Албания, предаде албанският информационен сайт Екзит.

Новината беше оповестена от премиера Еди Рама на пресконференция заедно с министъра на здравеопазването Огерта Манастирлиу.

Рама заяви още, че глобата за нарушаване на разпоредбата ще бъде добавяна към сметката за електричеството, така че никой няма да може да избегне плащането ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 3 години

Те там без маски си ходят.И по-добре за нас.

29

Анонимен

преди 3 години

Ами то по тая логика маските ще останат задължителни и след края на ковид, защото вируси бол, пък нали трябва да пазим околните?!?! Така ли да го разбираме?!

28

Анонимен

преди 3 години

Я малко да разясним опорката, значи ако тези които намират маските за безмислени и даже вредни и са решили да не носят, те са егоисти защото не "пазели останалите"???? А не са ли кови_д-и0тите егоисти, че искат всички да се съобразяват с хипохондричните им мераци , Хм? Защо аз ще си вредя на здравето за да угодя на някакви зомбирани млоумници.. ? Ако имаше истинска зараза, тогава е друго. Но за всеки с 2 грама мозък трябваше да е ясно отдавна че всичко е постановка..

fallback