30

Анонимен

преди 3 години

Те там без маски си ходят.И по-добре за нас.

29

Анонимен

преди 3 години

Ами то по тая логика маските ще останат задължителни и след края на ковид, защото вируси бол, пък нали трябва да пазим околните?!?! Така ли да го разбираме?!

28

Анонимен

преди 3 години

Я малко да разясним опорката, значи ако тези които намират маските за безмислени и даже вредни и са решили да не носят, те са егоисти защото не "пазели останалите"???? А не са ли кови_д-и0тите егоисти, че искат всички да се съобразяват с хипохондричните им мераци , Хм? Защо аз ще си вредя на здравето за да угодя на някакви зомбирани млоумници.. ? Ако имаше истинска зараза, тогава е друго. Но за всеки с 2 грама мозък трябваше да е ясно отдавна че всичко е постановка..

27

Зоро

преди 3 години

Ковиддиотите искат и нас да докарат дотам!! Не разбират че врякането срещу маските на закрито вдига заразените и после маски на открито! Не разбират НАРОЧНО!! трябва да си суперологофрен за да не разбереш това.

26

69

преди 3 години

Слави ще ви оправи скоро, и ще има къртене яко

25

славянин

преди 3 години

Всичко се рeшава с обединение - ако се обединят всички противница на маските да видим как ще ги задължат да ги носят и как ще им изключат на всички тока!? Пък и всеки с изключен ток може сам да си го включи, това е съвсем елементарно, не се изисква висше образование!

24

Любопитен

преди 3 години

Дали в Албания почнаха да си плащат тока?

23

Анонимен

преди 3 години

Скоро и в Бг.Мноого скоро.Като гледам какво става в София и как провинциалисти от всички краища на бг заливат улиците мякащи и крякащи няма как да не ударил 1'500 новозаразени на ден до десетина дни.Тогава маските ще са ви най-малкият проблем.Мадрид вече е с КПП-та за 14 дни.Скоро и София.

22

Гошо Тъпото

преди 3 години

А гащите задължителни ли са? Трислойни ли трябва да бъдат? Или някакви специални медицински.... Щото ако пърднеш, а си без ***? Ко праим?

21

Анонимен

преди 3 години

Това към сметката за тока е яко обаче - няма начин да не платиш!

20

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТНО НЕНОРМАЛНИ!!!!ОТ ВЪНШНАТА ВРАТА НА ДОМА ВИ ДО ПРИБИРАНЕТО ВИ У ДОМА ВСЕКИ Е ЗАДЪЛЖЕН ДА НОСИ МАСКА В АЛБАНИЯ

19

Анонимен

преди 3 години

Има ли зомбита

18

Анонимен

преди 3 години

До 12Тялото си е твое, но не мислиш за останалите, нали? Всеки *** мисли само за себе си.С маската предпазваш ДРУГИТЕ. Тъй че дали е твое или не в случая няма значение.

17

Задължават

преди 3 години

Маската да се носи на открито с възпитателен ефект.Просто да се напомня на подсъзнанието, че трябва да се съобразяваме с епидемията .Няма друго реално приложение и ефект.

16

наблюдател

преди 3 години

От снимката оставам с впечатление, че е задължително и носенето на албанското знаме.

15

Анонимен

преди 3 години

На открито защо?

14

Вуте

преди 3 години

А турная маските, а тиквата и *** са изритани с двеста...

13

noFreeman

преди 3 години

до 14... см--еш..ник, носи си маската и каската и не гледай дали ние ще носим, вчера смелих един като теб дето ми направи забележка в магазина... ковидофилите да не си махат маските даже и като спят, аз маска не съм си купил и няма да си купя...

12

православен патриот

преди 3 години

И тия *** се зомбираха яко !!!! Навсякъде вече се усещат отровните пипала на новия световен ред !!!! Интересно дали има други свободни държави в света освен Белорусия които се опълчват на новия фашизъм.??? За да се подготвя за емиграция натам....

11

Анонимен

преди 3 години

Здравейте ковитофоби, които кълнете вируса. Живи ли сте още.Чухте ли, че въкреки смешния ви плач, ще ви задължават да носите маски въпреки воя ви?Е, вече чухте.