fallback

Общ преглед
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.

Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите,  само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Oще по темата


Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала.

„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
 
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

ОТИДЕТЕ , БЕЕЕЕ....

преди 3 години

ХОДЕТЕ ПРИ КРЪЧМАРИТЕ И ХОТЕЛИЕРИТЕ ....ЗА ДА ИМ НАПЪЛНИТЕ ГУШКИТЕ !ЧАКА ВИ ХОРАТА !ПРИ ТЯХ...И КОВИД-19 Е БЕЗПЛАТЕН!

40

няма да ни заставят!

преди 3 години

До Да бойкотирамеДа ходим на Общестено хранене наречено през соца ОБЩЕСТВЕНА НЕДОЯЖДАНЕ......Средство за надписани сметки и малограмажни стари порции.....

39

Да бойкотираме

преди 3 години

9 процентните и да сваляме тоя,че не се диша м.*** му стара.На ресторант няма да отида.Не ме интересуват.

fallback