Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
41
ОТИДЕТЕ , БЕЕЕЕ....
преди 3 годиниХОДЕТЕ ПРИ КРЪЧМАРИТЕ И ХОТЕЛИЕРИТЕ ....ЗА ДА ИМ НАПЪЛНИТЕ ГУШКИТЕ !ЧАКА ВИ ХОРАТА !ПРИ ТЯХ...И КОВИД-19 Е БЕЗПЛАТЕН!
40
няма да ни заставят!
преди 3 годиниДо Да бойкотирамеДа ходим на Общестено хранене наречено през соца ОБЩЕСТВЕНА НЕДОЯЖДАНЕ......Средство за надписани сметки и малограмажни стари порции.....
39
Да бойкотираме
преди 3 години9 процентните и да сваляме тоя,че не се диша м.*** му стара.На ресторант няма да отида.Не ме интересуват.