41

ОТИДЕТЕ , БЕЕЕЕ....

преди 3 години

ХОДЕТЕ ПРИ КРЪЧМАРИТЕ И ХОТЕЛИЕРИТЕ ....ЗА ДА ИМ НАПЪЛНИТЕ ГУШКИТЕ !ЧАКА ВИ ХОРАТА !ПРИ ТЯХ...И КОВИД-19 Е БЕЗПЛАТЕН!

40

няма да ни заставят!

преди 3 години

До Да бойкотирамеДа ходим на Общестено хранене наречено през соца ОБЩЕСТВЕНА НЕДОЯЖДАНЕ......Средство за надписани сметки и малограмажни стари порции.....

39

Да бойкотираме

преди 3 години

9 процентните и да сваляме тоя,че не се диша м.*** му стара.На ресторант няма да отида.Не ме интересуват.

38

Анонимен

преди 3 години

Когато ги подгони Валерката, колкото и да е спорна личност. Един на морето изби рибата. "Ама в началото на сезоне не казаха, че ще се СПАЗВА ЗАКОНА"????!!!! При такъв манталитет какво да очакваш?

37

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че трябва да ни задължат да показваме в НАП доказателства, че веднъж месечно сме посетили ресторант. Също така и, че поне седем дни сме били в бетонен замък на брега на българското черноморие. Помним времената когато отчитаха оборот по 200-300 лв., но като данъчните само застанеха пред заведението странно отскачаше на 25-30хил.лв. Някой май е свикнал да живее за наша сметка. Добре, че бе КОВИТ да ги накарат да поразредят масите, че на много места буквално се ръгахме в ребрата.

36

За

преди 3 години

кафенетата ДА,ама за ресторантите НЕ!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Вие искате ли да ходите на ресторант с маска аз не, нито в мола няма да отида вчерашни пичлемета да ми крещят маската маската бетер милиционери от соца.

34

Анонимен

преди 3 години

До Христо ти си *** *** дано ти платят в обратно броене щом е започнало.

33

Анонимен

преди 3 години

Ресторантьорите сгрешиха като решиха да крещят и да се жалват. намаляването на ДДС само влоши положението защото отвори очите на хората че не точно данъците са причина за високите цени а обратното. Цената определя размера на ДДс - то, независимо от ставката, то зависи от нея. Кога изписваш вежди кога вадиш очи, не е ясно.

32

Ванката

преди 3 години

Дреме ми на балалайката за кръчмаци и кръчмари. Отдавна спрях да ходя, още откакто забраниха пушенето... То не че много се спазва, но съм дисциплиниран човек и не желая да се чувствам престъпник без да съм виновен. А пък сега, с тези мерки, за ланшни меса и увехнали марули е абсурд да им седна... Но пък за всеки влак си има пътници - и за тях ще се намерят семпли клиенти.

31

Христо

преди 3 години

Обратното броене започна ........юни, юли, август, коронавирус ......

30

asd

преди 3 години

Кво става фалираха ли от сутринта? Ако не са кво ни занимавате с тия? Отвратени сме от ДДС-то, никаквото разстояние между масите и вдигнатите цени да си пробутват залежалата стока. Виж в Гърцийка ще пръснем парички.

29

Волф

преди 3 години

Вчера минах и си взех McDonald's като takeaway за вкъщи. Не вярвам да стъпя вътре в ресторант за дълго време. Из цяла София обикалям и пеша макар и с часове.

28

Анонимен

преди 3 години

Преди време в един квалитетен ресторант един готвач беше заразил цяла сватба с вирусен хепатит...!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Именно по ресторанти и заведения се предаватболести и зарази, защото сервитьорите сервират иотсервират, като хващат чашите там където седокосват устните на клиентите... Ало има дори един клиент ,който е заразен с нещо и белята е налице.Няма, как там да се предпази човек.Защо е най-ниска смъртността тази година? Защото не работиха ресторанти, барове,заведения, а болниците се занимаваха само с covid-19.

26

Анонимен

преди 3 години

Като знам колко пари давам за препарати за едно домакинство, силно се съмнявам да се дезинфекцират подобаващо заведенията. А персоналът без да подценявам труда им, е от ниската категроия заетост и пътува с транспорт често през целия град (жесток източник на всякакви зарази). Не че на мен не ми е омръзнало от готвене и не ми се поръчва наготово, но не знам кога ще си позволя такъв лукс.

25

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ще ги почакам поне месец да си изразходят развалените замразени храни отпреди кризата, а после евентуално бих взимала храна за вкъщи, която да обеззаразявам с вентилатор на 100 градуса някакво време преди хапване. Но вярвам ще има достатъчно ентусиасти да посещават отсега.

24

Миро

преди 3 години

Ей само мрънкане....

23

баба мара

преди 3 години

заради високите цени в ресторантите в българия аз няма да стъпя по никакъвповод това е подигравка с хората

22

Анонимен

преди 3 години

Аз пък ще си направя рождения ден на една тераса ... има повод черпя! Надявам се да получа за парите адекватно отношение и храна.