Снимка: Pixabay
fallback

Нощните клубове, дискотеките и барове ще отворят врати от 15 юни. Това е поредна стъпка на правителството по пътя на отхлабването на мерките срещу разпространението на коронавируса у нас, съобщи Нова тв.

Oще по темата
От 1 юни ще бъде разрешено на ресторанти, кафенета и сладкарници да работят и в закрити помещения. Ще се спазват същите мерки за работа, които важаха и до момента за градините.

По-рано днес стана ясно, че от 26 май се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Тези занимания не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика.

До края на деня ще бъде издадена и заповед за отваряне на залите за танци при допускане на посетители според квадратурата. Маските и ръкавиците са препоръчителни, но не задължителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Баи

преди 3 години

Ми то мерки не е имало и без това за какво отхлабване говорим

32

Перушан

преди 3 години

В заведенията на закрито маски и ръкавици ще бъдат ли "препоръчителни, но не задължителни", както ще е в залите за танци?А в магазините?

31

8585

преди 3 години

Елате и вижте какво става в Пловдив! Приказки от хиляда и една нощ. Нощен клуб Вижъна в Пловдив е отворен отдавна, то е закрито заведение, и даже вече се колят пред него. Закритите заведения ще отворят по закон от 1-ви или 15-ти юни. Вижъна го превърнаха в чалготека и работи от 13 май, вътре пълно с хора по столчетата на бар плота, никакви маски, никакви метър и половина между хората. Здрава чалга всяка нощ, и побоища и кланета и това в заведение под жилищен блок в центъра на Пловдив. И след клането на клиенти и фенове тази нова чалготека продължава да работи.

fallback