33

Баи

преди 3 години

Ми то мерки не е имало и без това за какво отхлабване говорим

32

Перушан

преди 3 години

В заведенията на закрито маски и ръкавици ще бъдат ли "препоръчителни, но не задължителни", както ще е в залите за танци?А в магазините?

31

8585

преди 3 години

Елате и вижте какво става в Пловдив! Приказки от хиляда и една нощ. Нощен клуб Вижъна в Пловдив е отворен отдавна, то е закрито заведение, и даже вече се колят пред него. Закритите заведения ще отворят по закон от 1-ви или 15-ти юни. Вижъна го превърнаха в чалготека и работи от 13 май, вътре пълно с хора по столчетата на бар плота, никакви маски, никакви метър и половина между хората. Здрава чалга всяка нощ, и побоища и кланета и това в заведение под жилищен блок в центъра на Пловдив. И след клането на клиенти и фенове тази нова чалготека продължава да работи.

30

Смешник

преди 3 години

Значи вируса е победен тъй ли или е нямало вирус или си има но не е нещо особено..Как да го разбирам 2 месеца на тераста ако излезниш глоба щото си щял да избиеш комшите ся да се битнем 200 човека гАз до гАз в дискотеката

29

Анонимен

преди 3 години

Българските тиквуни се оказаха по малко с махнати отколкото западните клозетници...Мерките им означават на нашенски следното-гледайте си кефа, но официално за пред либерастите не е съвсем така.А за пейките в парковете-от седмица в София, все едно нищо не е било.

28

Анонимен

преди 3 години

Те сега не спазват препоръки по ресторантите та пондискотеките и клубовете ли ще ги спазват.Там няма кой от години да ги проверява за цигарите та сега ли?

27

Анонимен

преди 3 години

А кога ще разрешат пейките в парка?

26

Икомо

преди 3 години

Казах ли ви миналата седмица, че ще ги отворят.

25

Анонимен

преди 3 години

Така е, наркосборище-наркосборище, ама ДДС-то. Бай дъ уей - с намалено дедесе ли ще са въпросните вертепи?

24

Някой

преди 3 години

Няма ли смели и неподкупни политици, които да се противопоставят на тези абсурдни решения..!

23

КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ

преди 3 години

ЧЕ НЯМА ВИРУС.АМА КОЙ ДА ГЛЕДА СТАТИСТИКИ.МАЛОУМНО ПЛЕМЕ СТЕ.

22

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше!

21

ДА

преди 3 години

Екстра!

20

Алпа Чино

преди 3 години

Ужасена е богиня на риминга през маска, затова си ги иска:)))

19

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте всичко до 15 септември нямаме нужда от разни чалготеки развъдници на наркомани

18

хм,

преди 3 години

не че нещо, ама се надявах първо да отпуснат пейките в парка и детските площадки... и един въпрос: Това за "климатиците" дето не ги пускат в кината, щото видиш ли били много вредни ще важи ли и за дискотеките?

17

Ужасена

преди 3 години

Ужас, не ги отваряйте а върнете строгите мерки, вътре ще се омешат и ще стане пак огнище! Върнете маските и КПП тата, направете и вечерен час, след 20 часа всеки да е прибран у дома!

16

До Мало. умна работа

преди 3 години

Всичко е много нелепо. Как така отварят дискотеките, а училищата остават затворени. Можеха да се върнат и учениците в училище от 15 юни, за две седмици да завършат нормално годината. И никой от властта не дава нормални обяснения на всичките безсмислици.

15

АНТИ

преди 3 години

Черна жътва ще има,Ковидна жътва,летен грип ще я пишати много ще гътне.

14

Анонимен

преди 3 години

Айде по скоро, че силиконките и златотърсачи те умряха от глад. А отделно и Годжи е много притеснен, че случаите на заразени много намаляха... Сега надеждите му са пускането на чалготеките да помогне иначе скоро няма да има нужда от щаб