Снимка: БГНЕС
fallback

Никой не е освободен от ограниченията, въведени заради коронавируса – дори и министър-председателят, пише вестник "New Zealand Herald". Служители на ресторант в град Уелингтън не допуснали министър-председателя Джасинда Ардерн и годеника ѝ Кларк Гейфорд.

Причината била, че според въведените правила за социално дистанциране заведението е достигнало лимита си от клиенти. Съобщение в Twitter във връзка със случая предизвика реакцията на нейния партньор, който призна, че трябва да поеме отговорност за това, тъй като не е направил предварителна резервация.

Историята все пак има щастлив край, предаде БГНЕС. След като се e освободила маса те са били догонени от служител на заведението и поканени да се настанят вътре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 4 години

Къде са те, къде сме ние.

32

Анонимен

преди 4 години

Джасинда не може да сготви елементарен обяд на годеника си, а маорите я избрали да ръководи държавата. Е, честито да ви е. Добре, че сте на г..за на географията.

31

Анонимен

преди 4 години

Случай от далечната 2006, Барба Ганьос още е кмет на София. Паркирам пред община Младост, махайки някакво метално ограждение с найлонова лента на червено-бяло рае.Влизам, охранителя ме посреща с "Не може да спирате там!". Питам го "Вие ли така самоуправствате на паркинга и нарушавате законите?". Той отговаря "Ще идва Бойко Борисов, преместете колата". Теглих му една и отидох да си плащам данъците. Сега ако го направя ще лежа в ареста със сигурност. Шайката се самозабрави.

fallback