Снимка: БГНЕС
fallback

Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп е разпоредила на разузнавателните служби да проучат, дали Китай и СЗО първоначално са скрили някаква информация за новия коронавирус, съобщава NBC, като се позовава на бивши и действащи служители в Белия Дом.

Oще по темата

Съответното указание е дадено миналата седмица на Агенцията за национална сигурност (АНС), Разузнавателното управление на Министерството на отбраната на САЩ и Централната разузнавателна агенция (ЦРУ).

Тези служби бяха инструктирани отново да проучат информацията, събрана след началото на епидемията, включително прихващания, различни доклади, сателитни снимки и друга информация. По-специално, те трябва да установят каква информация за две изследователски лаборатории в Ухан, които се превърнаха в епицентър на разпространението на коронавирус, е била на разположение на СЗО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера как *** ллюят американците, толкова ли им харесват азиатците.

15

анонимен

преди 4 години

крадеци вика дръжте крадеца - та нали сащ са с най голям процент участи в сзо

14

Анонимен

преди 4 години

Навремето КПСС и БКП криеха аварията в ЧернобилОще крият, че драстично са нараснали случаите на заболявания та щитовидната жлеза след нея и со сегаЗащо да вярваме на алчното Правителство на Китай

fallback