16

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера как *** ллюят американците, толкова ли им харесват азиатците.

15

анонимен

преди 4 години

крадеци вика дръжте крадеца - та нали сащ са с най голям процент участи в сзо

14

Анонимен

преди 4 години

Навремето КПСС и БКП криеха аварията в ЧернобилОще крият, че драстично са нараснали случаите на заболявания та щитовидната жлеза след нея и со сегаЗащо да вярваме на алчното Правителство на Китай

13

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоА бе, щели да валят бомби! Когато китайците прегазиха 1000 соросоида на Тян ан Мън, САЩ не си мръднаха пръста. Днес Китай е 100 пъти по-силен от тогава, САЩ са си горе-долу на същото ниво.

12

Анонимен

преди 4 години

В началото вируса заразяваше само хора от монголоидната раса. Затова на Запад бяха сербез. Но вируса мутира... А защо вируса заразяваше само тях? Дали е естествен или синтезиран? Ако беше естествен, трябваше да го има в прилепите от хилядолетия. През това време китайците са изяли един квадрилион прилепа. Ако беше естествен, отдавна щеше да е поразил хората! Щом не е естествен и първоначално заразяваше само жълти, го е направил някой от другата раса. Помислете, кой има интерес от слаб Китай!

11

Анонимен

преди 4 години

На китайчетата не им е нужна Русия за да занулят САЩ. Чието предимство е, че никога не са имали война на тяхна територия. Война, която да им унищожи 90% от икономииката и 25% от населението. При война между Китай и САЩ, САЩ нямат шанс да спечелят, но това не значи, че Китай ще спечели. Обаче след това Китай ще се съвземе, докато акулите ще изядат постигнатите позиции на САЩ.

10

ined

преди 4 години

Доколкото си спомням когато пандемията беше само в Ухан СЗО препоръчваше да не се спират полетите до и от Китай, сигурно да може хубаво да се разпространи вируса по целия свят.

9

Анонимен

преди 4 години

Белия дом от десетилетия се държат така, както се държа Тереза Мей с новичока... Тя имаше проблем с фентанила и го приписа на руснаците. Те имат проблем с президента и го приписват на китайците.

8

Анонимен

преди 4 години

Не крият, а измислят. От Китай започна, СЗО поеха мениджмънта под инструкциите на работодателя Гейтс.

7

Зозо

преди 4 години

Мдааа, като ви казвам, че ще валят бомби в Ухан :))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 4 години

Поредния опит на краварите да прецакат Китай за това, че ги изпревариха икономически.

5

Ха-ха

преди 4 години

Да беше разледвал едни,дето офиса им е от другата страна на реката в квартала Лангли.Те са доста своенравни и си правят каквото им скимне.Включително и да саботират Президента на САЩ,веднъж го и убиха(1963г).

4

Скептик

преди 4 години

Пичове, Светът е достигнал върховно ниво на некомпетентност във всички области.Като почнеш от здравеопазването, където медиците са комисионери, а на практика не могат да диагностицират една пневминия, ангина или апендисит, независимо от супер технологични джаджи с които си играйкат и завършиш със сигурността, където агентите черпят познанията си от телевизионните манипулации и също си играйкат със супер джаджи. Всичко е лъжа и измама

3

Смех голем

преди 4 години

Предлагам на Хамерикано да се преоблекат като обикновени хора, да излязат на улицата където и да е по света и да попитат за Корона вируса. Ще получат надеждна и обективна информация.И братя хамериканци, за Бога, не си инжектирайте белина, тя не помага срещу вируса 🤣

2

Станишев

преди 4 години

Е виновен

1

Шефа

преди 4 години

И нашия Бойко прави така , когато сериозно оплеска гащите си!Търси кой ги е оцапал!В случая Тръмп като овладя всички първи места по неовладяване на пандемията , търси КОЙ е виновния?Естествено СЗО и Китай!Като в аемериканските филми , ако трябва някой да умре ще е или ***, или китаец или руснак ....политическа линия!