Снимка: БГНЕС
fallback

Следващият епицентър на коронавируса може да се окаже Африка, предупреди Световната здравна организация, цитирана от "Би Би Си".

През изминалата седмица на континента е регистриран ръст на случаите на заболяването, съобщава БНР.

Досега в Африка са регистрирани близо 1000 смъртни случая и над 18 000 заразени - тези нива все още са далеч под Европа и САЩ.

Но СЗО предупреди, че коронавирусът явно се разпространява от африканските столици. И изрази притеснения, че континентът няма достатъчно респиратори, за да се справи с Ковид-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 4 години

Въпрос?ЕБОЛА какво ще го водят!!!!

58

Waffen SS

преди 4 години

На нас не ни трябва Африка.Ние си имаме "махали"те са основният инкубатор и генератор на всякакви зарази и не само на COVID-19.Така,че при нас ще изпаднем в някакъв "push pull"-ов режим.Тоест таман ще затихне някаква епидемия,а от махалите ще се появи отново заразата.Обитателите на тези махали не се отличават с голяма любов към дисциплината,трудолюбието,образованието, а да не говорим за личната и обществена хигиена

57

Анонимен

преди 4 години

Този вирус най -вероятно е бил създаден в САЩ. Скоро.истината ще излезе наяве и тогава Тръмп ще се чуди какво да говори. Една много добре аргументирана статия се появи тези дни в независимото издание globalresearch.ca и беше разпространявана в туитър .За нула време материалът беше унищожен и изтрит.

fallback