fallback

След като отправиха призив да си останем у дома, медиците от "Пирогов" публикуваха и видео, в което пляскат пред болницата.

Точно в 21 часа медиците ръкопляскаха за онези, които са решили да посрещнат светлите празници вкъщи.

Жестът на лекарите е препратка към аплодисментите, които още в началото на епидемията хората отправяха от балконите си към всички медици на първа линия.

"Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи.

Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останети си вкъщи!

Благодарим Ви!", написаха те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Самообслужване

преди 4 години

Благодаря за аплодисментите, драги доктори и сестрички!Стоя си вкъщи! Не ви потърсих миналата седмица, когато лошо се порязах. Знам, че не обичате да ви търсят за "дреболии". С домашната аптечка, познанията от войниклъка и силен организъм - слава Богу, мисля че се справих - и кръвта спрях, и дезинфекцирах раната и се самопревързах криво-ляво. Мисля, че нещата са на оправяне.Благодаря ви за аплодисментите...

77

Анонимен

преди 4 години

А Мангъра призовава точно обратното...Понеже е "голям спец" и иска младите да поемат удара на вируса и да задръстим после болниците с малки деца и пенсионери.

76

Анонимен

преди 4 години

Те ни ръкопляскат да ни благодарят, че не ги търсим за помощ, според мен. Да си стоим в къщи и да не търсим услугите им. Да не им създаваме работа и да си измрем в къщи. Аз така го разбирам. Нали ако някой е доказано заразен , те ще го държат под карантина около 28 дни, лекувайки го ПО ТЕЛЕФОНА?!. Ако това е лечение! Останалите -здрави или без симптоми , те ако си слагат маски, спазват дистанция и се дезинфектират, как ще го прихванат този вирус???. Covid да не би да се блъска в хората по улицата??? За *** ли ни вземате

fallback