78

Самообслужване

преди 4 години

Благодаря за аплодисментите, драги доктори и сестрички!Стоя си вкъщи! Не ви потърсих миналата седмица, когато лошо се порязах. Знам, че не обичате да ви търсят за "дреболии". С домашната аптечка, познанията от войниклъка и силен организъм - слава Богу, мисля че се справих - и кръвта спрях, и дезинфекцирах раната и се самопревързах криво-ляво. Мисля, че нещата са на оправяне.Благодаря ви за аплодисментите...

77

Анонимен

преди 4 години

А Мангъра призовава точно обратното...Понеже е "голям спец" и иска младите да поемат удара на вируса и да задръстим после болниците с малки деца и пенсионери.

76

Анонимен

преди 4 години

Те ни ръкопляскат да ни благодарят, че не ги търсим за помощ, според мен. Да си стоим в къщи и да не търсим услугите им. Да не им създаваме работа и да си измрем в къщи. Аз така го разбирам. Нали ако някой е доказано заразен , те ще го държат под карантина около 28 дни, лекувайки го ПО ТЕЛЕФОНА?!. Ако това е лечение! Останалите -здрави или без симптоми , те ако си слагат маски, спазват дистанция и се дезинфектират, как ще го прихванат този вирус???. Covid да не би да се блъска в хората по улицата??? За *** ли ни вземате

75

None

преди 4 години

Пълна глупост ... В Англия хората ракопляскат на медиците а в България медиците на хората .... за това че си седели в къщи ... Мисля, че цялото общество като цяло трябва да покаже малко повече уважение към тези който найстина се излагат на риск в тази криза.

74

88

преди 4 години

Евала ама направо е тъжна вече тая ситуация.

73

Станислав

преди 4 години

Тези лекари викат да си седим в къщи. Проф. Мангъров казва за великден да ходим в църквите да се заразим. И медиите отразяват и двете новини, че хората да спазват ограниченията но и да има хора които нарочно ще ги нарушат. И така ще си седим под карантина до края на годината.

72

Шоп

преди 4 години

На всеки е ясно, че лекарските аргументи са само ала-бала. Хората трябва да седят вкъщи, икономиката да се срине, наесен ще имаме рестарт, социализъм и трудови армии. И това в световен мащаб.

71

Ужас

преди 4 години

***. Цирка!!!! Ужас..... Ожас.... Хората са облъчени от информацията за този "вирус". Реално няма нищо подобно. Просто всички сме пионки в партия шах на някой с много пари. Събудете се бе хора!!!!! Помислете трезво! Спрете да гледате новини и да слушате радио. Това е измамата на века!!!!

70

Шоп

преди 4 години

Primum non nocere!

69

до 86

преди 4 години

Е стига де ами тия лекарства дето ги поръчаха?Ония извънземните хлоронещо си и онова азитропин или нещо подобно?Ми нали имат там апарат за дишане ала бала? Виж аз съм бил в болница веднъж в животът си преди 25 год.За около 3 часа.Беше много гадно място пълно с роми и сърдит персонал.Никога не искам да бъда пак там.Всъщност същото може да се каже и за районното.Пълно е с роми и сърдит персонал. И двете места са ми крайно неприятни.

68

т19359

преди 4 години

Чувствам се леко засрамен и поласкан едновременно.Не трябваше да се стига до там да бъдем аплодирани ,че спазваме правилата ,който са предназначени именно нас да предпазват.Проблемът е в прекалено многото информация ,част от която заблуждаваща ,че проблем уж нямало ,а който в действителност е колосален.ЕДИНСТВЕНОТО ВАЖНО В МОМЕНТА Е ДА СЛУШАМЕ КАКВО НИ СЕ ГОВОРИ ,ДА СМЕ ДИСЦИПЛИНИРАНИ ,ДА НЕ СЕ ПРАВИМ НА ВЕЛИКИ и може би ще се справим,става ми драго като слушам когато ни дават за пример !!!!

67

Наивник

преди 4 години

Скалъпена история.А познайте от кого!

66

Анонимен

преди 4 години

"Няма да има легла за всички няма да има сестри и лекари за всички ще почнат да умират като мухи ...Аха. Ай ся, лекар съм, хвани ми обясни в момента като те приемат как те лекуват? Свалят ти температурата. Може и в домашни условия. Спират ти евентуално диарията. Може и в домашни условия. Пускат ти физиологочен. Може и в домашни условия. И толко. Лекарства - нема.Интубират ли те и 99% си пътник.Нищо, пляскайте си едни на други, седете по панелките.

65

Анонимен

преди 4 години

Абе хора нали знаете болниците в България какви са?!Не става въпрос за частните СофияМед и другите където 1 ден е колкото средна годишна заплата в Бг. За тия големите за простолюдието.Всичко е в полуразпад ,няма средства,няма нищо.Е като се изсипят по 2000-3000 болни на ден... Кво ще стане? Няма да има легла за всички няма да има сестри и лекари за всички ще почнат да умират като мухи ... Имате голямо доверие в здравината на здравната система а тя е един дървен мост по който искате да мине танк.

64

БЯЛАТА МАФИЯ

преди 4 години

След сутрешните клакьорски призиви на докторите се убедих, че са мафия, която обслужва интересите на властта.Жалко, че има и свестни доктори като доц. Мангъров.Той каза тази сутрин, че отделенията за COVID работят с 1% от потенциала си.Е, как тогава бялата мафия няма да иска да си останем вкъщи ?Не работят, а взимат заплати + извънредни + 1 000 лв на калпак.Та, те имат интерес това да продължи до безкрайност.Питат ли ни нас обаче, които стоим затворени как ще храним децата си ?!

63

Анонимен

преди 4 години

Най -потърпевши от цялата галимация са полицаите брат!Акъла им взеха от работа и наистина са на първа линия.Докторите поне знаят,че им карат заразен а по КПП -тата не знаеш кой ти е насреща и са хиляди на ден.Това е първа линия заедно с магазинерките

62

Анонимен

преди 4 години

Пляс,пляс педалитеводно колело...

61

Анонимен

преди 4 години

Същите комедианти станаха като плешивците от брифингите.Всеки си върши работата само вие преиграхте !Имате 30болни за цяла България!

60

! :

преди 4 години

Таксито те чака, лека и безаварийна!

59

Анонимен

преди 4 години

Точно така е. В момента си викат. Текат бонуси, извънреден труд и вместо да се скапвам със 100 души с травми и след тежки операции в реанимация, имам 7 души кашлюкащи. Още 25 човека в отделението с 38 температура.