След като отправиха призив да си останем у дома, медиците от "Пирогов" публикуваха и видео, в което пляскат пред болницата.

Точно в 21 часа медиците ръкопляскаха за онези, които са решили да посрещнат светлите празници вкъщи.

Жестът на лекарите е препратка към аплодисментите, които още в началото на епидемията хората отправяха от балконите си към всички медици на първа линия.

"Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи.

Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останети си вкъщи!

Благодарим Ви!", написаха те.

Коментари Напиши коментар

81

Самообслужване

преди 1 година

Благодаря за аплодисментите, драги доктори и сестрички!Стоя си вкъщи! Не ви потърсих миналата седмица, когато лошо се порязах. Знам, че не обичате да ви търсят за "дреболии". С домашната аптечка, познанията от войниклъка и силен организъм - слава Богу, мисля че се справих - и кръвта спрях, и дезинфекцирах раната и се самопревързах криво-ляво. Мисля, че нещата са на оправяне.Благодаря ви за аплодисментите...

80

(-_-)

преди 1 година

Практически много малка част от заболелите имат нужда от болнична помощ, така че спокойно. Саш и паника водят до проблеми. Спрете с тоя цирк вече!

79

Анонимен

преди 1 година

А Мангъра призовава точно обратното...Понеже е "голям спец" и иска младите да поемат удара на вируса и да задръстим после болниците с малки деца и пенсионери.