Снимка: БГНЕС
fallback

Италия регистрира рекордните 969 смъртни случая от коронавируса за 24 часа, предадоха Франс прес и ДПА, като се позоваха на съобщение на италианската Служба за гражданска защита.

Oще по темата
Според службата общият брой на заразените с коронавирус в страната е достигнал 86 498, като случаите на заразяване, регистрирани през последното денонощие, са 4401.

Броят на оздравелите се е увеличил с шест процента до 10 950 души, а пациентите в тежко състояние - с 3,2 процента – 3732, съобщава БТА.

Страната остава най-тежко засегната от COVID-19 в света. "Пикът на случаите на заразяване с коронавирус в Италия предстои", заяви днес ръководителят на италианския национален здравен институт Силвио Брусаферо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

друг анонимен

преди 4 години

И като си попътувал , какво ? По-красив ли стана , по-здрав или по-умен ?То зарад такива пощуряли да пътуват за да си избиват комплекси във Фейса и да се правят на нещо пред другите , го докарахме до това положение !

35

Анонимен

преди 4 години

ДругарЕ, с пътуването по света бешИ до тук!Кой пътувал-пътувал, от тук насетне ще е тегава работа.Аз си попътувах.Който не е, да е, щото вечИ няма.

34

Анонимен

преди 4 години

Не е от COVID-19!!!!

fallback