36

друг анонимен

преди 4 години

И като си попътувал , какво ? По-красив ли стана , по-здрав или по-умен ?То зарад такива пощуряли да пътуват за да си избиват комплекси във Фейса и да се правят на нещо пред другите , го докарахме до това положение !

35

Анонимен

преди 4 години

ДругарЕ, с пътуването по света бешИ до тук!Кой пътувал-пътувал, от тук насетне ще е тегава работа.Аз си попътувах.Който не е, да е, щото вечИ няма.

34

Анонимен

преди 4 години

Не е от COVID-19!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Статистиката за % смъртност е погрешна. Трябва да се смята на база приключени случаи. Това е оздравели + умрели =100%. Умрелите са .....%. Това е моментна снимка на смъртността, но тя дава представа как обществото и медицината се справят с проблема. Съотношението: брой население към брой заболели ще даде представа за мащаба на епидемията, и мерките които да се вземат. Елементи от оценката на риска.

32

Коментатор

преди 4 години

В Италия е пълно с китайци, затова ги удари така. Те обичат Италия и много китайци живеят там

31

Илиев

преди 4 години

Най-безсмисленото нещо, което направиха италианците е да разчитат на някакви Камази, пълни с одеала и походни легла.

30

Накратко

преди 4 години

В Италия има предимно застаряващо население, затова ги удари така. Плюс това при първия симптом - треска са блъскали яко ибупрофен, а това е противопоказно и дава преднина на новия вирус. Същото се отнася и за нурофен.

29

Анонимен

преди 4 години

Мрът ,ама статистиката е само за случаите-корона.Явно трябва да се изиска общата цифра на всички мъртви за деня,седмицата ,месеца,за да се успокоят тези,които си мислят ,че всички смъртни случаи се преписват на корона вируса.

28

Роб на влаЗта

преди 4 години

Те от друго не *** ли в Италия ?

27

До 26

преди 4 години

"Значи така - близо 1000 умрели, а 10 000 оздравели....Но кое подчертават журналястите - умрелите, за да ни страхуват..."-----------------Или си *** или Да!1000 починали за денонощие и 10000 излекувани Изобщо бе ***

26

До 26

преди 4 години

Умрелите са близо 1000 за 24 часа,а оздравелите са 10 000 от началото на пандемията ... Ама то трябва да се мисли от време на време

25

Анонимен

преди 4 години

До ПешоОтсега ще ти отговоря: не. Най-вероятно общата смъртност ще мръдне леко нагоре, но много леко.

24

Анонимен

преди 4 години

Значи така - близо 1000 умрели, а 10 000 оздравели....Но кое подчертават журналястите - умрелите, за да ни страхуват...

23

Анонимен

преди 4 години

99 процента от тях са старци и един процент с някакви заболявания.

22

Пешо

преди 4 години

В Италия средната смъртност без КОВИД-19 се движи около 1800 души на ден. За месеците ноември-март е малко по-висока, заради по-студеното време. Ще ми е интересно да видя дали за днес са регистрирани общо около 3000 смъртни случаи.

21

Анонимен

преди 4 години

Брей , Путин каква помощ им изпрати?Да не са объркали дезинфектанта с Новичок?

20

Анонимен

преди 4 години

"не можеш да се порадваш малко на живота, да си поръчаш платено момиче"Поръчай си пица бе! Със жабешки бутчета.

19

Анонимен

преди 4 години

До пецатаАбе защо трябва някъде да ходиш за да си щастлив ? Обясни ! Или важно е да се хленчи и мрънка като станеш на 70 и те докопа короната какво диско бе малoyмник.

18

Архангел Псувнаил

преди 4 години

В Китай ядат прилепи, в Италия жаби.... Резултатите са видими. Сега чакаме данните от САЩ. Тамошните малоуммници набиват само ГМО. Сега чакаме да видим как ще гинат те - серийно, масово или крупномащабно.

17

пецата

преди 4 години

просто най гадното е че даже в последния си час не можеш да се порадваш малко на живота, да си поръчаш платено момиче или да отидеш на пътешествие , че даже просто да отидеш на диско да се повеселиш