Снимка: БГНЕС
fallback

Ръководителят на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейесъс заяви, че епидемията от новия коронавирус все още не се разпространява безконтролно по света и не причинява жертви в огромен мащаб, заради което още е много рано да се говори за пандемия, предава Reuters.

Oще по темата

„Използването на думата пандемия не съответства на фактите“, каза той.

„Трябва да се съсредоточим върху задържането на болестта, докато се приготвяме за евентуална пандемия“, каза още Гебрейесъс, допълва "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

ман-ал и сие

преди 4 години

Веднага трябва да се затворят границите на България и никой да не влиза.Представете си какво ще стане с цигените .мангалоиди които ще дойдат тука и донесат вируса от Италия.Те ще обикалят навсякъде и никой няма да си стои в махалите.Да си стоят там и италианците да си ги гледат и спасяват.Ако не се затворят границите България загива

6

Валентин Тодоров

преди 4 години

Думите на когото и да било не променят фактите.Дали ще го нарекат епидемия или пандемия,болестния щам на короновируса вече е изтърван и ще обиколи целия свят. Единствения въпрос е дали мутирайки ще засили смъртността си или напротив ще отслабне. При първия вариант случващото се в Далечния изток ще бъде бледа сянка на това което предстои в Африка и Предна Азия.

5

Гневен

преди 4 години

Пъкленият план на сатанистите е в действие.Засега контролирали вируса,рано било още да се говори за пандемия.Това е косвено признание,че е пуснат съвсем умишлено от господарите на света!!! За огромно съжаление милиардите хора на планетата с безмълвие приемат лъжите им и се оставят да бъдат унищожавани!!!

fallback