7

ман-ал и сие

преди 4 години

Веднага трябва да се затворят границите на България и никой да не влиза.Представете си какво ще стане с цигените .мангалоиди които ще дойдат тука и донесат вируса от Италия.Те ще обикалят навсякъде и никой няма да си стои в махалите.Да си стоят там и италианците да си ги гледат и спасяват.Ако не се затворят границите България загива

6

Валентин Тодоров

преди 4 години

Думите на когото и да било не променят фактите.Дали ще го нарекат епидемия или пандемия,болестния щам на короновируса вече е изтърван и ще обиколи целия свят. Единствения въпрос е дали мутирайки ще засили смъртността си или напротив ще отслабне. При първия вариант случващото се в Далечния изток ще бъде бледа сянка на това което предстои в Африка и Предна Азия.

5

Гневен

преди 4 години

Пъкленият план на сатанистите е в действие.Засега контролирали вируса,рано било още да се говори за пандемия.Това е косвено признание,че е пуснат съвсем умишлено от господарите на света!!! За огромно съжаление милиардите хора на планетата с безмълвие приемат лъжите им и се оставят да бъдат унищожавани!!!

4

Biohazard

преди 4 години

Еми рано е, 7:30 сутринта е рано.Хората още не са си изпили кафето.

3

Анонимен

преди 4 години

Не е рано, а късно!

2

Анонимен

преди 4 години

Никой не смее да поеме отговорност за тоталния срив на световната икономика ако обяват пандемия. В Италия затвориха 2-3 села и борсата се разклати, златото на върха от 7г...пък какво ще стане ако блокират Мюнхен или Париж???Умрели няколко стари хора, е и?

1

..

преди 4 години

Малко по млако нещата се развиват, засега е рано, но след някой и друг месец....Ще видим...