Снимка: ИК "Сиела"

Оцеляването в България не е шега работа. Затова е важно човек да е подготвен при челен сблъсък с реалността. Затова съвети за взаимопомощ събират Дани Йорданов, Филип Зуберски и Владимир Иванов с "Как да оцелееш в България".

Преди пет години авторите написаха и "Наръчникът на едно брато". Сега тримата са готови да влязат в ролята на гид в  българската народопсихология и сървайвализъм с наръчника, илюстриран от Неда Малчева.

Като всеки наръчник "Как да оцелееш в България" съдържа практични и изпитани съвети, подбрани от топ експерти, с които читателят да развие полезни умения за оцеляване в "Люлин", Враца, на сватба, в такси и като цяло в България.

В типичния Брато стил тримата автори поднасят свеж коктейл от сюжети и портрети, колкото измислени, толкова и реалистични.

От тази книга ще научите:   Как да оцелееш, ако имаш комшии идиоти?,  Как да оцелееш, ако шофираш в голям град?, Как да оцелееш в чалга дискотека?, Как да се държиш пред тъщата?, Как да изкараш с последните 20 лв. преди заплата?, Как да оцелееш на опашка в магазин?,  Как да оцелееш в такси?,  И още много други катарзисни моменти, в които и Беър Грилс не би се справил.

Безмилостно смешна и плашещо реалистична, "Как да оцелееш в България" ще ви убеди за пореден път, че сме велик народ. Народ, който оцелява напук на всичко и въпреки самия себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase