fallback

Писателят Георги Връбчев представи сборника "Акорди". Награди от конкурси в Италия и Израел са спечелили разказите "Коледа", "Стела", "Песента на глухара" и "Тъгата". 
 
"Сборникът съдържа 15 разказа. Заглавието е "Акорди", тъй като обичам музиката, работя и живея на музика. Исках да стана музикант, не успях. Научих се да описвам музиката както я чувам в главата си, но пък свиря на барабани", каза Георги Връбчев пред Bulgaria ON AIR. 
 
"Разказът "Песента на глухара" разкрива баланса в природата, ритъма на природата, заедно с главния герой. Това е най-трудно уловимата птица, тъй като постоянно е нащрек. Но има един момент, в който е най-уязвима", обясни писателят. 
 
"За мен участието в конкурси има значение заради оценката, която получавам. Същото ми дават и срещите с хората. Когато нещо бъде издадено, трябва да бъде популяризирано. Ако има коментари от читатели в социалните мрежи, значи съм на прав път", сподели той.
 
Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

.,

преди 2 години

Препоръчвам на бъдещите читатели, вече имах възможността да я прочета и съм меко казано впечатлен - нещо ново, свежо, интересно и различно. Поздравления за автора с пожелания за бъдещи успехи.

fallback