Кадър: YouTube
fallback

Писателят Иван Комита представи зрелищен трейлър към романа си „Хранилка“. Книгата излезе от печат в края на януари тази година и е сред най-продаваните дебютни заглавия през последните месеци.

Видеото към книгата е впечатляващо и напомня на трейлър като за касов холивудски филм. Българска книга досега не е презентирана по такъв начин – трейлърът се отличава със сложност на изпълнение, богатство на сцените, разнообразие на локациите и отлична актьорска игра на участниците.
 
Подготовката и заснемането на клипа отнема няколко месеца на целия екип. Сценарист и режисьор е самият Иван Комита, а оператор и монтажист – Георги Кръстев. В ролите на основните персонажи от романа „Хранилка“ са Велина Узунова, Калоян Митов от МА „Ивет Фешън“ и Габриела Бизеранова.

Трейлърът е с продължителност 2,26 минути и в него участват общо 17 души, като сцените са заснети на общо 6 локации.
 
Дебютният роман на Иван Комита „Хранилка“ разказва историята на милионерски син и преживяванията му в света на богатите и известните, отношенията му с италианската мафия и личния му катарзис. Към днешна дата издателство „Книгомания“ вече е в процес на изготвяне на нов тираж, който ще бъде пуснат скоро в търговската мрежа.

По повод премиерата на трейлъра 22 души от последователите на автора в социалните мрежи и профилите на кампанията „Модерно е да се чете“ ще могат да си поръчат романа с персонално послание, автограф и специален долар книгоразделител.
 
Във видеото са включени и отзиви за романа на авторитетните личности, станали част от книгата от самото ѝ начало – Георги Тошев, Галина Чолакова, Ина Вълчанова, д-р Пламен Попов. Специално за трейлъра актрисата Деси Бакърджиева и поп певицата Маги Джанаварова също споделиха мненията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 години

За съжаление нито един роден писател не може да се откъсне от българската действителност и да създаде нещо стойностно. Още повече за съжаление е, че всяка нова българска книга е просто преразказ на живота на писателя или просто преразказ на българския политически и социален живот. Творчество просто липсва.

1

Заглавието на романа

преди 2 години

Сигурно става дума за Топлофикация

fallback