БГНЕС
fallback

Том Круз предизвика вълна от коментари от интернет потребители за външния му вид, след като се появи преди ден на бейзболна игра с подпухнало лице.
Слуховете, че известна личност прибягва до пластична хирургия, преследват Круз в продължение на много години. Въпреки че актьорът винаги е отричал, че е ходил под ножа, феновете все още са уверени, че вечно младият Том Круз е претърпял операция на носа, трансплантирал си е коса, както и редовно е инжектирал ботокс.

Снимки на „подутия“ актьор, публикувани в Twitter, предизвикаха бурна реакция от потребителите на тази социална мрежа. „Какво направи Том Круз с лицето си?“, Някои фенове на звездата са объркани. „Том Круз или е наддал на тегло, или е прекалил с корекциите“, предполагат други.
The Sun е поискало коментар от козметик. Д -р Алис Хеншоу, собственик на козметичен салон, която редовно използва инжекционни препарати в работата си. Експертът разкри истинските причини за подуване по лицето на идола на милиони.

Според козметика лицето на актьора е подуто в резултат на пластична хирургия: „Том определено изглежда подут, което може да се дължи на следствие от процедура или от наднормено тегло“, казва тя.

„В миналото той е инжектирал под очите, около устата и носа, но този път изглежда различно. Ако го погледнете в профил, можете да видите, че врата му също е много подут. Инжекциите за красота не се поставят в тази област, което означава, че е резултат от оток или наднормено тегло “, сигурен е козметикът.

Д -р Алис е уверена, че този вид оток е типичен за хора, претърпели пластична операция или лифтинг на лицето. Хеншоу също потвърждава слуховете за трансплантация на коса: „На почти 60 години линията на косата на Том остана същата, въпреки че леко изтънява, което предполага, че може да е имал трансплантация на коса“, добави лекарят.

Снимки на „подутия“ актьор, публикувани в Twitter, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

123

преди 2 години

Станал е дебелак. Яде тлъсто месо и всичко му се лепи на умната глава, за да се храни мозъка му.

12

Хоремагчията

преди 2 години

От солената туршия ще да е! И бахура!Ама то с плодова ракия кво друго да мези човека?И сега без майтап: Всички вакснати са подпухнали. Задължително лицата им стават като месечини в определен етап от действието на инжектираните препарати. На някои при първа, на други при втора доза, на някои веднага, на други след време, всичко зависи от организма.Язък, беше пич, ама

11

Анонимен

преди 2 години

тя па петя славова нали е много убава та коментира том круз, човека гони 60 как да изглежда?

fallback