Снимка: личен архив
fallback
Светослава Соколова-Домусчиева представи своята дебютна книга, озаглавена "Чуй сърцето, докосни небето".
 
В нея е включен добилият голяма популярност в социалните мрежи разказ "Милост", а книгата събира в себе си 23 разказа за доброто, вярата, надеждата, любовта, мъдростта и ценностите, които никога не трябва да губим.
 
Предговорът е на Румяна Пелова, озаглавен "Добротата ще спаси света". 
 
"И да, драги читателю! Всъщност не красотата, а добротата ще спаси света. Защото всеки един от нас има нужда от нея", казва тя. 
 
Освен "Милост" и продължението на този разказ, в книгата са включени още "Свой свят", "Празникът на душата", "Мъдростта на детето", "Урок за цял живот" и други. 
 
"Думите могат да вълнуват и да докосват сърцето. А когато си ангел в сърцето, можеш да полетиш и да докоснеш небето - с добрините, които вършиш. Вярвам в доброто, което носи в себе си човек. Всеки от нас може да бъде ангел. Някои се раждат, кръщават ги с тези имена. Други са ангели в сърцетро си", разказва авторът.
 
Светослава Величкова Соколова-Домусчиева е родена през 1988 година в град София. Придобива бакалавърска степен в УНИБИТ, специалност "Печатни комуникации" и магистърска степен "Медийна информация и реклама", отново в този университет. Втората си магистърска степен завършва в Софийския университет "Св. Климент Охридски", специалност "Трудова и организационна психология". 
 
Тя е от рода на Иван Денкоглу - български просветен покровител и предприемач през Възраждането. Светослава е омъжена за спортния журналист Ангел Домусчиев, от когото има момиче на име Габриела. Именно дъщеричката й е нейното вдъхновение за тази книга. 
 
"Чуй сърцето, докосни небето" може да бъде поръчана в издателска къща "Многоточие", както и на телефон 0879 976 868. Цената е 12 лева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Банка Моше & Авр

преди 3 години

Давай внасяй народе парите при нас по живо и здраво че може да дойде тъй да се каже коронавирусно време и да ви чукнем от паричките три нули но вие вярвайте че е на добро. Такава вяра е добродетел за нас .

1

334

преди 3 години

Май за вас всяка дебютна книга е събитие?

fallback