Снимка: ИК "Сиела"
fallback

Коучове, вегани, хипстъри, управници, познати политически решения и други и, разбира се, блестящата с интелектуалната си недостатъчност дъщеря на Спас –  Гергана. Всички те намират място във второто хартиено издание на "Просто Спас 2. Без филтър" , посветено на любимия заек на нацията.

Книгата на Стен Дамянов е още по-забавно издание, което впечатлява с неподправения хумор, тънка ирония и добре изградени (познати) персонажи.

Белият заек мрази лъжите. Но всички около него обичат да го лъжат и това го вбесява неистово. Само че сега опасен вирус наближава града.

Вирус, който принуждава хората да казват истината. Какво може да е по-ужасяващо… А точно по това време предприемчивият домоуправител Пешо е стоварил до жилищните блокове огромна купчина боклук.

Готов на всичко, за да успокои вбесените си съседи, той привлича на своя страна доверчивия кум на Спас – Страхил. Работата е почти уредена, когато тяхната част от града се оказва заразена и надлежно изолирана с висока стена.

A правилата вече са различни. Жертвите на вируса взимат мерки, за да опазят тайните си. Но Спас има намерение да се възползва от ситуацията докрай и да накара всички да признаят… ами… всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Тони Патето

преди 4 години

Гергана, обичам та.

6

Щерю

преди 4 години

Празният клас пшеница стърчи и гледа на пълния от високо, но става само за плява...

5

Анонимен

преди 4 години

Кочове и вегани..................хахах!

fallback