Снимка: Личен архив

Таня Бейрийска няма 30 години, когато разбира, че е болна от множествена склероза. Въпреки бързото развитие на страшната диагноза тя отказва да се предаде.

В продължение на три години младата жена се образова и постепенно стига до убеждението, че човешкото тяло има големи възможности да се лекува.

"Когато мен ме връхлетя това, нямаше къде да прочета, нямаше информация, нямаше почти нищо особено в България и моята литература идва от Америка.

Експериментирайки, започнах да се чувствам доста по-добре и доста от симптомите на болестта изчезнаха" - разказва Бейрийска, която сега е на 37 години и е събрала целия си опит в книга, която е нарекла "Нокаут за множествената склероза".

Според нея правилният хранителен метод може да помогне на организма да се самолекува, а доказателството е в признанието й:

"На ядрено-магнитния резонанс видях нещо, което досега не е правено. Напълно бяха изчезнали възпаленията и съм направила силна регенерация - възстановяване на нервните клетки в мозъка".

Таня Бейрийска е създала фондация и чрез нея се стреми да предава опита си и да помага на други болни, които искат да върнат здравето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase