След доброто начало и ласкавите отзиви на критиците относно появилата се на 10 ноември дебютна книга "Те ти булка, Спасовден" на Ангел Спасов, Stagebull Ltd и неговите партньори в бизнеса, дават ново начало.

Те са главни виновници и заподозрени в сътворяване и осъществяване на множество от събитията от така наречения шоу бизнес в България и да превърнат този дебютен роман  в  пълнометражен филм.

За целта  организират кастинг по документи за набиране на желаещи за снимки и слава, както  професионалисти, така и аматьори. Деца, мъже и жени на възраст между 10 и 67 години ще имат реална възможност, както за главни така и за всякакви други роли.

Интересното в случая е новаторският за подобни проекти подход. Продуцентите няма да търсят услугите на големи или малки кастинг агенции, а ще тръгнат обратно. Творческият екип ще прави своя подбор на участници, само от запознати със самата творба хора.

Всеки кандидат за слава трябва да предложи себе си като прототип. Но само на два персонажа. При това след внимателен прочит и осмисляне на самото желание. Същото важи и за част от режисьорския и сценичен екип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase