Снимка: Софтпрес
fallback

"Обещавам ти провал" е последният роман на младия португалски писател Педру Шагаш Фрейташ. За по-малко от година и половина от излизането на романа, той претърпява повече от 30 преиздания в Португалия и достига тираж от 150 000 продадени екзмепляра.

В Италия книгата също чупи рекорди - до този момент са продадени 200 000 екзмепляра.България е едва третата страна, в която романът на Фрейташ излиза. Предстоят преводите и излизането му в Испания, Великобритания и др.

Фрейташ ни отвежда на интимно пътешествие в най-дълбоките бездни на душата в търсене на причините защо пропускаме любовта. Читателят ще опознае различните лица не само на любовта, но и на живота. Ще изпита мъка, страст, радост, възхита и горест – целия спектър от емоции, на които е способно едно човешко същество.

„Обещавам ти провал“ е пиано – минорните и мажорните истории в нея са клавишите и струните, на които авторът свири разтърсваща симфония за живота в цветната му прелест. Тази книга е като танц – в нея героите пулсират в неравноделния ритъм на крайностите и са отворени като рани до сърцевината, където е есенцията на душата им.

В романа читателят надниква като в огледало или бездна. Една крачка... и ще се срине в себе си, за да се преоткрие.
„Обещавам ти провал“ шепти съкровени истини за любовта – единствената, през която е невъзможно човек да премине невредим. Защото тя идва, когато се провалим в опитите си да бъдем съвършени.

Българското издание на „Обещавам ти провал“ ще е в книжарниците на 19 ноември. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 8 години

Да се чете : долната сг*ан

1

Анонимен

преди 8 години

Колко трябва да си ***, та да си мислиш, че можеш да си 'абсолют'!Каква буйна радост тресе околните, които са давали всичко от себе си, за да провалят някой, който е искал да се стреми към по-правилен/ начин на съществуване и си мислят, че са успели!Не случайно е БГ ада няма дяволи - пазачи. Долната *** - българско племе успешно се бори с всеки измъкнал/измъкващ се :)))

fallback