Снимка: Издателство "Труд"
fallback

Скандална, непокорна, многократно обсъждана и осъждана Ирен Кривошиева не веднъж е била по страниците на жълтите вестници и таблоидите.

Сега за първи път тя разкрива и другата си страна – тази на чувствителна, нежна, ранима и силно обичаща жена. Разкрива я по един изключително интимен начин, споделя най-съкровените си чувства, разказва за емоциите си, не скрива нито радостта, нито тъгата и болката си от преживяното. А в центъра на всичко това е той, Другият

„Заключена в Другия” е разказа на Ирен и Николай за тяхната среща, за тяхната любов, за преплитането на техните съдби. Те разказват за себе си от трето лице, така все едно се самонаблюдават. Не са скрили нищо, на достояние на читателите са личната им кореспонденция и дневниците на Николай от пътуванията му, отбелязват издателите.

Тя е актриса, а той – оператор. Запознават се на снимачната площадка, за да излязат от нея хванати за ръка. Бурните житейски вълни не ги оставят заедно. Той продава мечтата си да бъде професионален фотограф и всичкото си имущество и заминава там, където не иска да бъде. Не без съпротива на решението му Тя започва да се разделя със стария си живот, но не напълно, търсейки опора в следващия мъж.

Двамата вървят по криволичещите си пътища, пресичайки се тук-там и осветявайки тъмнината на болезнените си грешки, довели ги до невъзможността да осъществят тъй мечтаното сливане на мъж и жена. Битките между старото и новото са неравностойни, но войната е спечелена чрез най-силния им съюзник – Истината, за да ги едини Той и Тя завинаги в лоното на любовта.

Книгата,, за която самата Ирен казва, че я е на писала, защото иска да сподели, да помогне на други, попаднали в нейното положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

художника

преди 8 години

Човек, като одъртее и почва да пише мемоари:):):)

3

Доста

преди 8 години

"преуспели", там на запад,българи започнаха да си идват по" Носталгични"причини,а всъщност да изкарат някой лев кой с каквота може.Стана модно да пишат и книги.И,като пуснат някоя жълтинка в медиите,вземат си кинтите и си бият камшика.До следващия път!А там,далече зад океана са много добре и с мноого пари!Моля,живейте си светски там,където сте,яжте си със здраве парите и спрете да ни занимавате с мръсното си бельо!

2

Анонимен

преди 8 години

Всички знаем, че Кривошиева е изкривила шията много отдавна, така че книгата и едва ли ще жъне успехи.

fallback