Брад Пит и Едуард Нортън на премиерата на "Боен клуб" през 1999г. Снимка: Архив Reuters
fallback

Писателят Чък Паланюк ще издаде комикс - продължение на книгата си "Боен клуб" (1996 г.) през пролетта на 2015 година, съобщиха "Холивуд рипортър" и "Ю Ес Ей тудей", като се позоваха на интервю с писателя.

Действието в комикса ще се развива 10 години след събитията, описани в книгата. В продължението безименният главен герой се жени за Марла Сингър и отглежда 9-годишен син.

По думите на Чък Паланюк, докато "Боен клуб" изследва трудностите на късната младост, то продължението е по-скоро за кризата в средната възраст.

Издателство "Дарк хаус комикс" ще пусне първата от общо 10 книжки, върху които работи художникът Камерън Стюарт, през май 2015 година.

През 1999 г. по кината излезе едноименният филм на Дейвид Финчър с Брад Пит и Едуард Нортън в главните роли.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 9 години

Само *** и неосъзнати пубери с промити мозъци все още гледат американски филми. Свърши тая с "американската култура", не е на мода вече. Финито!

5

Чудейко

преди 9 години

Типичен пример за ефекта на групата - един казва, че филма е супер як и други 10, потвърждават само и само да не ги помислят за глупави. Филмът не блести с нищо и е най-обикновен средностатистически филм. Коментари от сорта на: най-якия, най-великия, супер мега гига як филм, са меко казано смешни.

4

Анонимен

преди 9 години

Само дето има съществена разлика в края на филма и книгата. Който си е направил труда да прочете книгата знае, че нещата не свършват романтично, като във филма, ами героят отива в лудницата.

fallback