Снимка: Егмонт България

Книга, която вдъхновява тинейджърите, излиза у нас на 18 септември. „Целувка за Ана“ на Стефъни Пъркинс ни пренася в Париж, където живее героинята й Ана.

Момичето всъщност е отскоро във френската столица. Едва на 17-години, заради странна прищявка на баща си, героинята трябва да зареже работата в киносалона, която й харесва, а с това приятелите си и момчето, по което си пада.

И въпреки че дори не говори френски, скоро Ана се научава да цени живота във Франция – ароматното кафе, криволичещите улички, великолепните сгради и покрай това и привлекателния Етиен Сен Клер.

Новият герой й показва колко красив може да бъде Париж и се превръща в най-добрия й приятел. Но колкото повече приятелството им ги сплотява, толкова по-несигурни стават те в чувствата си.

Стефъни Пъркинс е родена в Южна Каролина, израства в Аризона, дипломира се в университети в Сан Франциско и Атланта. Тя е автор на романи за тийнейджъри и възрастни. Споделя, че работата й винаги е била свързана с книги – първо като консултант в книжарница, после като библиотекар, а днес като писател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase