Снимка: Agency IGM

Само ден остана до срещата с канадския писател Джон Кехоу, който ще проведе еднодневен семинар у нас на тема „Квантовият войн – бъдещето на ума“.

В Зала 3 на НДК на 8 декември авторът ще представи иновативния метод за обединяването на четирите части на човешката същност : ум, тяло, подсъзнание и душа. Освен това на събитието ще разберем как да постигнем така желания щастлив и успешен начин на живот.

Една от най-интересените теми, засегнати на този семинар, е концепцията на квантовото време и пространство, където успяваме да свържем миналото и бъдещето в едно цяло.

Хиляди хора по света използват този метод. Много от тях са достигнали до забележителни резултати не само в личен, но и в професионален план. Квантовата действителност ни дава тази възможност, стига да знаем как да я oползотворим, обяснява Кехоу - . Ние сме създадени, за да бъдем успешни във всички аспекти на живота – продължава още той.

Методиката, която се прилага чрез Квантовия войн, е невероятно приключение, което включва всяка една частица от нас. Веднъж усъвършенствана, тя ни дава инструментариума от техники за достигане на успеха. Защото по думите на Кехоу: „Нашият успех помага на много хора, а провалите ни никому. Не бъдете егоисти. Успейте!“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase