Снимка: Издателство ЕРА
fallback

"Омъжените не говорят за любов", смята Мелъни Гидиън в новия си роман, който излиза у нас на 21 май.

Сюжетът ни запознава с еднообразния живот на Алис. Героинята е вмъкната в отегчителна поредица от вечно мрънкащи деца, семейни бюджети и трескави опити да се нареди на най-бързата опашка в магазина. Най-тревожно е отчуждението, което е настъпило между нея и съпруга й.

Животът й се променя, когато получава в електронната си поща покана за анонимно онлайн изследване, наречено „Бракът през XXI век”.  Алис се включва с нетипичен за нея ентусиазъм. Тя няма представа, че това ще промени коренно живота й.

За целите на проучването Алис получава псевдоним (Съпруга 22) и е прикрепена към случайно избран изследовател (Изследовател 101), на чиито въпроси започва да отговаря съвсем искрено. От години тя не е била толкова откровена. Досега никой не й е задавал толкова интимни въпроси и не я е изслушвал толкова внимателно, не се е интересувал от мислите, чувствата, надеждите, страховете и мечтите й. Скоро Алис осъзнава, че е увлечена по Изследовател 101 и се наслаждава на един „безопасен” флирт в електронното пространство

„Омъжените не говорят за любов” е трогателна история за двойствения живот, който водим, за всекидневието ни, подчинено на технологиите, за паралелните личности, които изграждаме във виртуалната реалност, за лекотата, с която споделяме най-съкровени мисли с напълно непознати хора.

Мелъни Гидиън ни предлага интересен поглед към флирта и изневярата, семейството и секса и въпроса за мястото на любовта в брака през XXI век.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 11 години

тва е книжка за тъпите US милфове, дето не бачкат, имат 20 кредитни карти в джоба и сума свободно време

3

Мъж

преди 11 години

НЕ, НЕ и НЕ.

2

лай-лай кучка

преди 11 години

Колкото и да сме разочаровани от близките вкъщи , то в трудни моменти разчитаме на помощ от тях. Има и повратни моменти ,след които пак търсим любовта.Че то без любов живее ли се ?

fallback