Истината за света на звездите, преживяна от самата нея – така определя новия си роман лошото момиче на Великобритания Кейти Прайс, позната и под псевдонима Джордан.

Романът „Футболни съпруги“ разказва за топмодела и любимката на цяла Англия – Ейнджъл. Тя, изглежда, е на върха на щастието - омъжена е за голямата си любов – футболиста Кал, и е родила от него прекрасна дъщеря.

Ейнджъл има всичко, за което една жена може да мечтае. Под повърхността обаче младата майка се бори с обърканите си чувства, породени от дълбока следродилна депресия.

Трансферът на Кал в „Милан” усложнява отношенията между съпрузите. Когато заминава да живее в Италия, Ейнджъл отказва да се вмести в лъскавия образ на облечена по последна мода футболна съпруга, чиято единствена роля е да краси мъжа до себе си.

Трудната адаптация към новата среда става причина тя и Кал да се отчуждят още повече. Когато футболистът среща своя бивша приятелка, се оказва, че тръпката между тях не е угаснала.

Ейнджъл се бори да спаси брака си, но в живота й се появява друг мъж, готов да й даде всичко, от което тя се нуждае...

Прочети откъс от книгата!

Катрина Ейми Александрия Алексис Инфийлд Прайс
(последната да затвори вратата) е родена на 22 май 1978 г. в Брайтън, Англия.

Кариерата й на фотомодел започва, когато изпраща свои снимки на голяма модна агенция в Лондон – скоро оттам се свързват с нея, за да й предложат професионална фотосесия и договор. От самото начало шестнайсетгодишното момиче избира псевдонима Джордан. 

Още по темата

Първите й снимки са публикувани на страницата на в. „Сън”, на която по традиция се поместват еротични снимки на красиви момичета. Скоро Джордан е поканена да позира за мъжките списания.

След появата й на страниците на „Плейбой”, „Максим”, „Искуайър” и „Еф Ейч Ем” тя става най-популярният еротичен фотомодел във Великобритания.
По-късно се впуска в редица успешни занимания - собствени модни линии дамско и детско облекло, колекции бельо и бански костюми, марка парфюми, продукти за коса, календари, видеокасети с упражнения, аксесоари за езда, колонки в списания.

През 2004 г. излиза първата автобиография на Кейти Прайс – „Да бъдеш Джордан”, в която тя споделя истината за личния си живот и кариера. За една година от книгата са продадени над 1 милион екземпляра.

Две години по-късно е публикувана „Джордан: Ново начало”, в която Кейти разкрива подробности около връзката си с Питър Андре, а третата й автобиографична книга отново бележи рекордни продажби.

Автор е на няколко детски поредици, а първият й роман е „Ейнджъл”, разказващ за младо момиче, което изгражда успешна кариера на фотомодел, но плаща висока цена за славата си. Следва вторият - „Кристъл” и настоящият - „Футболни съпруги“, своеобразно продължение на първия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase