Корица: Кръгозор
fallback

Ако пирамидите, фараоните и историята за вас не са само припев на кофти-чалга от 90-те и ако обичате конспиративни и мистични теории, сега имате шанс да обедините всичко това и да се забавлявате с новата книга на Едуард Малковски „Египет преди фараоните“.

Тя разказва за мистичната праистория на човечеството с нови данни за историята на цивилизацията.

Според най-нови открития, Великият Сфинкс е построен преди 50 000 години, Хеопсовата пирамида е мощна геомеханична електроцентрала, Мегалитите от Набта Плайя са астрономическа карта на нашата галактика, магическите очи на фараоните са сложни оптически лещи, а кроманьонците идват от Африка.

Затова авторът се пита в книгата какви са връзките на египтяните с маите и древната култура на Малта и как е загинала високо развитата средиземноморска култура – Атлантида.

Като използва солидни научни доказателства от областта на археологията, генетиката, инженерството и геологията и се опира на текстове от различни култури през древността, Малковски доказва, че още преди шумерската и египетската е съществувала високо развита тайнствена цивилизация.

Той свързва гибелта й със загадъчното изчезване на кроманьонската култура и ни предлага нов поглед за миналото на човечеството.

Уникални разкрития за пирамидите, Сфинкса и Египет по времето, когато историята още не е била записвана.

Едуард Малковски е софтуерен специалист и историк-изследовател. Проявява особен интерес към тълкуването на скрития смисъл на религиозните текстове. Автор на „Синове на Бога – Дъщери на Човека”. Живее в Шампейн, Илинойс.

Издава: Кръгозор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback