Снимка: БТА
fallback

"София днес прилича на позабравена и запрашена черно-бяла снимка", каза на пресконференция кандидатът за кмет на столицата  от "Атака" Николай Пехливанов.

Oще по темата
В концепцията си, която той представи днес, за бъдещите четири години, ако бъде избран, Пехливанов обещава нови булеварди, паркове, площади, кръстовища на две нива, довършване на метрото и оптимизация на градския транспорт.

Пехливанов заяви, че София има нужда от строител и съзидателен човек, който иска да решава проблеми, а не да следи
политическата си кариера, защото "София расте, но и старее", отсече той.

През последните 20 години според кандидата на "Атака" кметовете на София използвали поста за политически трамплин, а имало и марионетки на различни интереси.

Николай Пехливанов обеща, че след четири години няма да се говори за дупки, пътища и проблеми с паркирането.

Той допълни, че пари за решаването на тези проблеми имало и обеща с икономия от 1 млрд. лв. да построи нови детски градини и всеки квартал да има ларго и пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Анонимен

преди 12 години

Това да не отидеш да гласуваш е най-голямата простотия, която някой може да направи в деня на изборите, защото после пак ще се оплаквате като Доган излезе и каже Президента на РБ ще го определя АЗ.Относно Пехливанов, не обещава нищо ново, но поне е строителен предприемач, а както се вижда в сегашния кабинет само строителният министър го бива. Очевидно е, че на София и трябва строител, др е въпросът, ако го избереме какво ще реализира от тези си обещания. Засега бих гласувал за него...

98

Български гражданин

преди 12 години

Николай Пехливанов обещава реални неща. Пари има откъде да се спестят, има къде да бъдат вложени, тъй като София е с твърде много проблеми. По-добре да обещава изпълними неща, каквито е обещал, отколкото да говори празни приказки. Вярвам, че ще успее.

97

do 106

преди 12 години

Ти си *** - ***, огрничен, неинформиран !

fallback