99

Анонимен

преди 12 години

Това да не отидеш да гласуваш е най-голямата простотия, която някой може да направи в деня на изборите, защото после пак ще се оплаквате като Доган излезе и каже Президента на РБ ще го определя АЗ.Относно Пехливанов, не обещава нищо ново, но поне е строителен предприемач, а както се вижда в сегашния кабинет само строителният министър го бива. Очевидно е, че на София и трябва строител, др е въпросът, ако го избереме какво ще реализира от тези си обещания. Засега бих гласувал за него...

98

Български гражданин

преди 12 години

Николай Пехливанов обещава реални неща. Пари има откъде да се спестят, има къде да бъдат вложени, тъй като София е с твърде много проблеми. По-добре да обещава изпълними неща, каквито е обещал, отколкото да говори празни приказки. Вярвам, че ще успее.

97

do 106

преди 12 години

Ти си *** - ***, огрничен, неинформиран !

96

Анонимен

преди 12 години

АТАКА няма никакво бъдеще!Скапаната семейна партия на продажния *** Сидеров имаше само една задача-да опорочи национализма!Е,почти успя,само че не за дълго!На хората им писна от стимулиране на *** и престъпници!

95

Анонимен

преди 12 години

Питайте Росен Петров(от шоуто на Славиту). Ние сме татари , но какво лошо има в това?? Дай да се викаме славяни..боже колко сме синеоки и русокоси??!!! Като бяло саламурено сиренце сме направо. Тук там дето сме се смесвали я с македонци, я със сърби или войници от френските легиони има някаква генетична промяна, но като цяло сме ***, тумнокоси, тъмнооки и диви.

94

Анонимен

преди 12 години

Кожената тужурка - вече под ключСлучка втора: септември 2007 г., навечерието на местните избори. "Атака" открива предизборната си кампания в Зала 1 на НДК. Нищо не подсказва, че тук са се събрали "унизените и оскърбените", които щяха да превземат "крепостта на мафията". 3.200 елегантни мъже и жени кротко седят на плюшените столове. С хубави костюми са и Волен Сидеров, и кандидатът на "Атака" за столичен кмет "архонт" Слави Бинев.

93

Анонимен

преди 12 години

Лидерът на Атака" е доказал достатъчно последователно своите расистки, анти-семитски и анти-израелски нагласи, както и че не пропуска възможността да открие факти" и прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света. Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров." От позиция на израелското посолство по повод публични изявления на Волен Сидеров

92

Анонимен

преди 12 години

В сегашната и някогашната българска столица - София и Велико Търново, се появиха скандални билбордове с образа на най-големия военнопрестъпник на човечеството Адолф Хитлер

91

2012 - края на света

преди 12 години

Успешен експеримент на опитното поле БългарияКазано другояче, европейците дълго търсиха отговор на въпроса: как да се държим с партии, които безцеремонно игнорират хуманните и либерални ценности на ЕС (а често пъти агресивно се обявяват срещу самото европейско обединение), но в същото време получават демократична легитимация от големи групи избиратели у дома си? Единственото правилно решение на тази дилема европейците експериментално откриха на опитното поле България. След като е очевидно, че не можеш от днес за утре да промениш мисленето на онези избиратели, които харесват езика на омразата, които гледат с подозрение към всичко чуждо и навред виждат кастови, расови и дори хомосексуални заговори срещу народното тяло, значи трябва да залагаш на останалите гласоподаватели и на техните представители. Ето как и леви, и десни, и центристи в ЕС подхванаха своите партньорски партии в България и търпеливо им заобясняваха защо Атака не бива да стига до изпълнителната власт.

90

Анонимен

преди 12 години

Телевизионният канал СКАТ, пропагандият "мегафон" на партията, за който се смята, че помогна на "Атака" да влезе в българския парламент през 2005 година, в момента изчезна от телевизионните приемници в много региони на страната. Дружеството на кабелните телевизии обясни изключването на канала със спора по договорните споразумения между СКАТ и регионалните дружества.

89

Анонимен

преди 12 години

ot tea bokluci Ataka sega pak i kmet , Pazi Boje Balgaria

88

Haaka ce

преди 12 години

Сидеров - на частно пътуванеПричината: лидерът на "Атака" е бил на частно, а не на служебно пътуване, както първоначално твърдеше той самият. А това означава, че дипломатическият паспорт не е бил използван по предназначение. Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Сидеров обиждал екипажа на самолета Само благодарение на него обаче в началото на февруари Волен Сидеров беше пуснат от задържалите го на франкфуртското летище полицаи, без да плаща парична гаранция, без да му се правят снимки и без да му се вземат пръстови отпечатъци, както се прави с "обикновените" чужди граждани, престъпили закона. Намесата на полицаите беше в резултат на сигнал, подаден от екипажа на самолета още по време на полета. Видимо пиян лидерът на представената в българския парламент партия "Атака" буйствал на борда, отказвал да се подчини на реда и обиждал екипажа, наричайки членовете му "нацисти" и "антисемити".

87

Bobo

преди 12 години

Не смятам в никакъв случай, че София прилича на черно-бяла снимка. София се промени доста през последните години и това е видно за всеки. Парковете и градинките в голямата си част са обновени, тревните площи се косят, строят се велоалеи и нови детски градини, обновяват се подлези. За метрото няма смисъл да говоря. Ако някой има амбиции за постове нека поне назовава нещата с истинските им имена, все пак хората в София не сме си загубили паметта и знаем кой какво е направил.

86

cirrus major

преди 12 години

Хахахах, "след четири години няма да се говори за дупки, пътища и проблеми с паркирането"...да се чете че ако дойде този, след четири години положението вече ще е ТОЛКОВА трагично, че дупките и пътищата ще изглеждат като проблемите на деца от предучилищна :)Малко като "Навехнал си си ръката? Ми дай да ти счупя носа и ще забравиш, че те боли ръката" :)

85

пинко

преди 12 години

Е,тоя да си ходи на село ,където си е роден и живял!

84

избирател

преди 12 години

И тоя ли се е взел на сериозно!Защо се хаби,неизбираем е!

83

Sve

преди 12 години

Когато знаеш, че няма да управляваш или изпълняваш, лесно се обещава.

82

АСЕН

преди 12 години

ПОДОБНА НА ЛАЙНАРЯ ВОЛЕН ОБЕЩАВА ЛИ ОБЕЩАВА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ВОЛЕН ЛАЙНАРЯ КОЛКО ПАРИ НАПРАВИ ОТ КАКТО Е В ПОЛИТИКАТА И С КОИ ПАРИ *** КАПКА ПАЗАРУВА В ЛУКСОЗНИТЕ БУТИЦИ В РИМ ?

81

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 12 години

забрави да каже колко джамии ще построи

80

Tedi

преди 12 години

София е много по-добра от преди! Управляващите правят София найстина европейска столица! София днес прелича на европейска столица!!!