Общ преглед
Церемонията по погребението на актьора Ален Делон ще започне всеки момент.  

Жан-Мишел Ди Фалко, бивш епископ в югоизточния град Гап, заяви, че актьорът го е помолил да отслужи погребалната служба.

Той не посочи нито място, нито час на церемонията, но френските новинарски канали CNews и BFMTV съобщиха, че тя ще се състои в 17:00 ч. местно време в Души-Монкорбон - село в Централна Франция, където Делон прекара последните си години.

Актьорът е заявил, че не желае национално възпоменателно събитие, а скромно погребение близо до кучетата му в имота му в Души.

Поканени са около петдесет души, близки приятели на клана Делон съобщиха за АФП трите му деца Антъни, Анушка и Ален-Фабиен.

 Очаква се сред гостите се очаква да присъстват Розали ван Бримен - бивша съпруга на актьора и майка на Анушка и Ален-Фабиен, както и актрисите Никол Калфан, Мюриел Робин и Жералдин Данон, която е и кръстница на актьора. Според вестник „Паризиен" Пол Белмондо, син на бившия му съперник и приятел Жан-Пол Белмондо, също е поканен.

Синовете на Ален Делон - Антони и Ален-Фабиен, излязоха за  няколко минути сред почитателите на баща си, стекли се за погребението. Те благодариха на феновете, събрали се пред покритата с цветя порта на имението на Ален Делон в Души преди началото на погребението.

Погребението ще се състои изцяло при закрити врати, далеч от камери и фотоапарати, в параклис, разположен в сърцето на имението Души-Монкорбон, купено от Ален Делон през 1971 г.

Гледайте церемонията тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар