Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед
Италианските актриси са разпознаваеми във филмите със своята специфична изтънченост, страстта в очите и загадъчната усмивка – това ги прави незабравими и прочути. Някои от тях бяха създадени за любов и съзерцание, но посветиха живота си на творчеството, предава БГНЕС.

София Лорен – стилна икона

Причината за успеха на Софи Лорен може да се нарече упорит труд: красавицата изработи образа на енергични момичета от народа до най-малкия детайл. Гледайки актрисата, е трудно да се повярва, че изкуството на красотата може да се научи. Изисканите маниери и характерната за Лорен походката със съблазнително люлеене на бедрата са резултат от упорита работа с учители в началото на кариерата й.

Орнела Мути – чиста сексуалност

При вида на сексапилната Орнела Мути мъжете са готови да секат дърва като героя на Адриано Челентано в комедията „Укротяване на опърничавата“. Филмографията на актрисата започва на 15-годишна възраст във филма “Най-красивата съпруга”. Артистичността и харизмата й помогнаха да се справи с ролята. Чувствената италианка продължава да показва на зрителите уникална смесица от сексуалност и женствена спонтанност в кадър.

Джина Лолобриджида – творчески талант

В зората на кариерата си естествената красота на Джина Лолобриджида привлича вниманието на холивудските режисьори. Актрисата играе главни роли до края на 60-те. Не искайки да повтаря образите, Джина предпочита скулптурата и фотографията. Актьорският успех на Лолобриджида се свързва не само с външен чар, но и с деликатна духовност, която заедно с творческия й талант позволи на зрителя да се насладят на играта на привлекателната актриса.

Моника Белучи – красота в кадъра, красота в живота

Моника Белучи е обичана заради красотата си. Италианската звезда е в списъка на най-красивите жени в Холивуд. Във филмовата кариера на актрисата са ролите на темпераментни магьосници, помпозни дами и просто жени, които всъщност са великолепни.

Изабела Роселини – лъскава красавица

Актрисата и модел Изабела Роселини отдавна е лице на „Ланком”. Актьорските умения на Роселини не знаят граници. Тя участва в множество филми, между които съветската комедия „Обсадата на Венеция“. През 2012 г. актрисата участва във филма „Мълчалив живот“, където играе ролята на майката на Рудолф Валентино.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Щерю

преди 3 години

Стилни - ама дърти кокошки вече...

10

Анонимен

преди 3 години

До ШопоИ аз това се питах като отидох в Рим - масово са трътлести, късокраки и с много кофти кожа. Просто правят добър маркетинг на шепата хубавици, които имат.

9

Анонимен

преди 3 години

Безспорно това са невероятно красиви жени, но защо така няма нито една прясна дама, а все доказани и вече поостарели лица?!

fallback