11

Щерю

преди 3 години

Стилни - ама дърти кокошки вече...

10

Анонимен

преди 3 години

До ШопоИ аз това се питах като отидох в Рим - масово са трътлести, късокраки и с много кофти кожа. Просто правят добър маркетинг на шепата хубавици, които имат.

9

Анонимен

преди 3 години

Безспорно това са невероятно красиви жени, но защо така няма нито една прясна дама, а все доказани и вече поостарели лица?!

8

Шопо

преди 3 години

Начи като прочета за красиви италианки ,все се чудя къде ги крият тия убавици бе???!!! Много пъти съм бил в Италия ,но само веднъж видях наистина красавица,обаче се оказа полякиня....Виж красиви рускини, красиви украинки, красиви българки съм виждал!

7

Анонимен

преди 3 години

А красавиците на България са в соколския харем. Даже им публикуват и голи снимки.

6

Анонимен

преди 3 години

Наистина защо показват жени от преди 40 години, дето сега са на по 70-80 год. В съвремвнно кино явно няма. Но голяма част от италианките са много красиви - притежават характерен чар и класа. Не съм съгласен, че се броят на едната ръка.

5

Петя, Петя

преди 3 години

Лъскава красавица е дъщерята на Роберто Роселини, а?Гаче описваш Елеонора Манчева...

4

Анонимен

преди 3 години

Пропускат Мария Грация Кучинота, родена през 1969 година.

3

Анонимен

преди 3 години

При толкова милиона население убавиците им се броят само на едната ръка. Тези убавици са от миналият век що не покажат нещо от сегашния. Щото нямат и никога няма да имат.

2

Анонимен

преди 3 години

Мечта ми беше да ида в Италия да се оженя за италиянка от тази пуста телевизия, ама като отидох 2001 г. там и се хванах за главата - на всеки метър крокодили и алегатори, после я смених с Испания и пей слънце... Ех, Испания Испания! Сега съм в Дойчланд, същите крокодили, ама имат пари и закони, хората, а и си ходя на Ибиса и Палма, на мутроморието ли да ходя, на бандитя от Банкя?

1

Асан Карагъзъ

преди 3 години

От 60 милиона народ, имат 60 'убавци и убавици, па тръгнали да се фукат. Я да дойдат у БГ-то, у маалата мома до мома, ерген до ерген.