fallback


Журналистът Ангел Бончев започна пътуване по свещени места в няколко държави, като целта му е да опише и покаже във филм разтърсващите чудеса на Св. великомъченик Ефрем Нови, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Когато предприех поклонничеството в един гръцки манастир, се влюбих в него и исках да направя неговите чудеса достояние на България. Едно от тях е за възкресяване на едно дете", разказа журналистът.

Според него това е като любовта, няма ясна причина и не можем да си обясним защо се свързваме с някого. Бончев също така е написал и книга за светеца.

"Книгата ми се разпространява и в Гърция. Повечето хора, които имат средства, не подпомагат такива филми", допълни той. И сподели за щастието си, че има приятели, които са му помогнали.

"Доказано е, че чудесата на Свети Ефрем са много бързи, особено по разказите на хората. Няма ден, в който да не получавам обаждане, че някой е докоснат от неговите чудеса", каза още Бончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Вяролюб до 5

преди 4 години

Чел съм я когато бях и аз верующ. И затова знам, че пълна боза. Книга, в която пише за говореща ослица и хипи, ходещо по вода не може да е мъдра. Не може дори да става за нещо освен за подпалки, немислещ умствен недорасляк.

7

Анонимен

преди 4 години

Аиде стига глупости...

6

Анонимен

преди 4 години

Що не напише книга за лекарите,дето всеки ден спасяват хора.----------------------Написал е.За Свети Лука Войно-Ясенецки - хеврохирург, анестезиолог. почти наш съвременник, живял през 20 век, гонен от съветската власт и всяка негова операция е била едно чудо. Поинтересувайте се. И филм е направил за него.

fallback