8

Вяролюб до 5

преди 4 години

Чел съм я когато бях и аз верующ. И затова знам, че пълна боза. Книга, в която пише за говореща ослица и хипи, ходещо по вода не може да е мъдра. Не може дори да става за нещо освен за подпалки, немислещ умствен недорасляк.

7

Анонимен

преди 4 години

Аиде стига глупости...

6

Анонимен

преди 4 години

Що не напише книга за лекарите,дето всеки ден спасяват хора.----------------------Написал е.За Свети Лука Войно-Ясенецки - хеврохирург, анестезиолог. почти наш съвременник, живял през 20 век, гонен от съветската власт и всяка негова операция е била едно чудо. Поинтересувайте се. И филм е направил за него.

5

Анонимен

преди 4 години

До Вяролюб, но всеки съвременен, образован човек с претенции трябва да прочете Библията и особено Новия завет. Това е най-четената книга за всички времена. И когато я прочете, ще разбере, че не може такава мъдрост да бъде събрана в една книга от човешки ум. Значи има Бог.

4

Вяролюб

преди 4 години

Хората имат нужда да вярват, та ако ще да е в безсмислици. И това е много жалко. Религията е донесла само зло, войни и разделение. Чудеса, ангели-хранители, вечен живот... Алабализми, с които да се утешават слабите и баивните.

3

+

преди 4 години

Господ е Този, Който възкресява и върши чудеса, но може да употреби Свои угодници и служители и по техните молитви такива да се случват.

2

Анонимен

преди 4 години

Що не напише книга за лекарите,дето всеки ден спасяват хора.

1

Некъф

преди 4 години

Една позитивна новина!